• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
I dag 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Mandag Man 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar

Emil Holm Larsen fortsetter i klubben sitt hjerte

– Det er Vålerenga jeg har spilt i alle år og her jeg ønsker å fortsette karrieren min.

– Vi er glade for at Emil Holm Larsen blir videre. Holm har et godt blikk for spillet, og med god og riktig trening blir han en Spennede spiller å følge videre, sier sportssjef, Frikk Juell.

Han forteller at sist sesong var utfordrene for yngre spillere på grunn av de mange begrensningene i kamp og treningshverdagen.

– Holm var i utgangspunktet tiltenkt å spille en del kamper for Hasle Løren, men pga restriksjoner ble ikke det aktuelt. Jeg syntes Holm viser karakter gjennom sesongen, og han løftet seg bra i treningsarbeidet, sier sportssjefen, som sikter til samarbeidet mellom Vålerenga og Hasle Løren.

Emil Holm Larsen har gått gradene opp gjennom aldersbestemte lag i Vålerenga, og har vokst seg inn i en stadig større rolle på a-laget. Nå har 22-åringen signert ny kontrakt med klubben.

– Vålerenga er klubben i mitt hjerte. Det er her jeg har spilt i alle år og ønsker å fortsette karrieren min videre, sier Holm Larsen.

Han håper at kommende sesong blir bedre enn forrige, med både serie- og sluttspill i sin helthet, og at publikum kommer tilbake og vi ser en fullsatt arena. Når det gjelder det sportslige, er det laget som viktigst for Holm Larsen.

– Jeg skal gjøre mitt beste for at laget skal lykkes. Det blir spennende.

Nå trener Holm Larsen og resten av laget fram mot en ny sesong. Det går hovedsakelig i utholdenhets- og styrketrening. Oslos iskrigere sikter alltid mot å være best trent i ligaen.

– Det er et bra opplegg vi holder på med. Nå fokuserer jeg på å få bygd mest mulig muskler for å bli best mulig rusta til en ny sesong på is.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Spillere klare for 21/22-sesongen:

Keepere: Tobias Johansen Breivold, Steffen Søberg

Backer: Daniel Sørvik, Kalle Ekelund, Villiam Strøm, Tommi Taimi, Emil Holm Larsen

Løpere: Tobias Lindström, Calle Rune Spaberg Olsen, Pontus Finstad, Colin Spaberg Olsen, Filip Lalande, Thomas Olsen, Jørgen Karterud, Martin Røymark

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Vil du "bli en del av laget", motta informasjon angående klubben og laget som er relevant for deg, kan du registrere deg her