• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Søndag Søn 9 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan

Kjære publikum og supportere - takk

Vålerenga Hockey har mye å glede seg over og gledelig mange å takke.

Det har det vært noen rolige dager for supportere grunnet landslagsopphold, men nå er vi tilbake til normal uke med kamper igjen. Landslagsoppholdet går mot slutten og allerede på torsdag braker det løs mot serieleder Stjernen på Jordal amfi. En toppkamp det er viktig å vinne om vi har tenkt til å bli seriemestere i år og det har vi jo. Vi trenger deres støtte på tribunen for å få det til og det er dere denne saken skal handle om: Tilskuerne.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle som har tatt turen til Jordal amfi etter gjenåpningen. Vi veit at vi sloss med mange andre om oppmerksomhet og er stolte av at såpass mange har valgt å prioritere å gå på Jordal for å se Vålerenga spille hockey. Vit at vi setter uendelig stor pris på det.

Noen tilskuere kommer hver gang, noen kommer innom når det passer og andre er der for storkampene, men vi er glade for hver eneste sjel som dukker opp. Det gjelder faktisk bortesupportere også fordi kampopplevelsen blir større for alle om Klanen, Førsterekka og andre som hever stemmen får motstand på tribunen. Kampen mot Storhamar var bortimot sånn vi helst vil ha det hver kamp: Trøkk, rivaleri, kjempestemning og god hockey der Vålerenga vinner til slutt. For en kveld det var!

Vi har spilt fire hjemmekamper siden gjenåpninga av samfunnet og vi tar dem i rekkefølge:

Ringerike - 2847 tilskuere og publikumsrekord

Oilers - 3578 tilskuere og publikumsrekord

Storhamar - 3925 tilskuere og publikumsrekord

Grüner - 2832 tilskuere

Det har vært over 13000 tilskuere på Jordal med et snitt på nesten 3300 tilskuere per kamp etter at restrisksjonene ble fjernet. Det er meget bra! Totalt har 19395 tilskuere løst billett på Jordal denne sesongen så sesongsnittet så langt er 2770. Det er habilt med tanke på koronarestriksjoner som satt grenser for innslipp og grønne pass, testing i ungdomshallen og vi veit ikke hva - hockeykamp var ikke veldig lett tilgjengelig en periode.

For å sette det i perspektiv tør vi minne om tiden i Furuset Forum der den siste sesongen hadde et snitt på under 1000 tilskuere per kamp og den siste sesongen i gamle Jordal amfi så et snitt på 2700 før amfiet ble lagt i grus.

Så det er all grunn til å smile og all grunn til å takke dere ydmykt for at dere har kommet tilbake for å se oss spille - som Espen “Shampo” Knutsen sier krystallklart: det er dere vi spiller for.

Samtidig som vi er på rett vei ser vi at det er plass til flere på Jordal amfi og vi skjønner at amfiet ikke fyller seg sjøl. Skal vi fylle Jordal regelmessig må vi gjøre oss fortjent til det. Det betyr at spillet på egen is må opp noen hakk slik at opplevelsen på isen minst står i stil til det suverent flotte amfiet og de herlige opplevelsene publikum gir oss.

For stemninga på tribunen er revitalisert på en måte ingen egentlig trodde var mulig på så kort tid. Det er flaggtifoer på Klansfeltene og det er ekte hockeyengasjement rundt hele isen. Til tider er det et øredøvende leven på tribunene og det er så gøy.

God stemning og god hockey er nøkkelen til å trekke flere innafor glassfasadene når Vålerenga spiller. Skal vi være den største maktfaktoren i norsk hockey trenger vi et sterkt publikum som kommer ofte og som har eierskap til stemninga på tribunene - et publikum som haler oss opp etter øra når det går trått og hjelper spillerne til få ut de siste prosentene i hver eneste kamp.

Jordal amfi skal være ei heksegryte enhver motstander gruer seg til å spille i samtidig som de elsker det fordi de møter et meget godt hockeylag og det er på Jordal de finner de beste rammene og stemninga rundt hockey i Norge.

La oss jobbe mot det målet på hver eneste trening og under hver eneste kamp.

Inntil den tid bøyer vi oss i støvet og takker ydmykt for mottakelsen vi har fått på nye Jordal amfi - dere er fantastiske!

Tusen takk for at dere kommer og ser på oss og tusen takk for at dere er her for oss.

Torsdag er vi endelig i gang igjen - vi sees på Jordal mot Stjernen, det er dropp 19;00 og billetter kjøper du her.

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER