• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 4 Januar Jan
Søndag Søn 9 Januar Jan
Tirsdag Tir 25 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Tirsdag Tir 1 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 8 Februar Feb
Torsdag Tor 10 Februar Feb
Tirsdag Tir 15 Februar Feb
Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar

Opp på hesten igjen - vi møter Grüner på løkka torsdag

Det gikk ikke veien mot Storhamar på lørdag. Vi må tåle det tapet og ta igjen mot dem neste kamp. Sånn, da er vi ferdig med den kampen - opp på hesten igjen!

Vi retter blikket framover mot byderbyet på løkka. En titt på tabellen viser at det er hovedstadens to beste lag som møtes i Grünerhallen torsdag.

Iskrigerne våre har slitt med å få inn den gode og trygge stabiliteten i spillet over tid så langt denne sesongen. Det er ikke annet å gjøre enn å jobbe på og utvikle rytme og samspill så den følelsen sitter både framover og bakover på banen. Når den kommer blir vi virkelig vanskelige å møte og første steg tar vi på torsdag. Trener Kenneth Larsen melder alle gutta klare til kamp.

Motstander Grüner har samla fem poeng på åtte kamper, den største bidragsyteren der er seier mot MS på hjemmeis. Videre plukka de ett poeng mot Oilers i Stavanger og ett poeng hjemme mot Stjernen nå sist.

Det holder til 9. plass på tabellen men det er er klart at et lag som tar poeng mot Oilers og Stjernen ikke kommer til å gi ved dørene når de trommer sammen til hockeyfest mot byrival Vålerenga. Alle våre spillere må gi alt i denne kampen også, det finnes ikke hvileskjær i denne sesongen av Fjordkraft-ligaen.

Du kan hjelpe gutta ved å møte opp og støtte dem. Vil du på kortreist bortekamp kjøper du billett i appen til Grüner eller i døra når du kommer til hallen, men husk at hallen er liten og ikke tar så mange tilskuere. Våre felt på torsdag er felt C og D.

Ting har endra seg til det bedre i Grünerhallen siden du var der sist for de har etter sigende fått opp både storskjermer og permanente tribuner på bortsiden av isen. Ta turen og se selv, så får vi verdifull støtte underveis i kampen også. En vinn-vinn for deg og oss der, altså.

Pucken droppes i Grünerhallen torsdag klokka 19.00.

Lørdag møter vi Frisk Asker borte. To gledelige overraskelser til reisende supportere: Den ene er at det settes opp gratis buss fra Vålerenga Vertshus Den andre er at Frisk Asker har redusert billetter til ståplasser med 90 kr til 150 blanke norske per billett. Felt M er ståfelt for bortesupportere. Vanlige priser på sitteplasser (felt N) Kjøp billetter via denne linken eller i appen til Frisk Asker.

Pucken droppes i Askerhallen lørdag klokka 16.00.

Vil du heller vente til Vålerenga spiller i amfiet på Jordal er første mulighet 21. oktober mot Ringerike Panthers men billettene til alle hjemmekamper før nyttår er tilgjengelig. Kjøp billetter her.

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER