• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Over 160 000 kroner til innkjøp av låneutstyr

Pengene som ble samla inn, vil gå til å kjøpe hockey utsyr for utlån. Vålerenga som klubb ønsker å kunne bidra slik at flest mulig kan begynne med hockey og gjøre den veien litt lettere for alle.

Da Alle henda-innsamlinga ble avslutta fredag, hadde 148 650 kroner kom inn på Spleisen. SpareBank1 Østlandet bidro med hele 140 000 kroner til prosjektet. I tillegg har våre fantastiske supportere hatt en auksjon, som dro inn 13 400 kroner de har overrakt til innsamlingskassa. Totalt 162 050 kroner har kommet inn, og nå er neste steg å gå til innkjøp av utstyr.

– Vi ønsker å ha skøyter og hjelmer til utlån til skøyteskolen, barnehager og skoler på dagtid, sier daglig leder i bredden, Ingunn Holberg.

Hun forteller at klubben i første omgang kjøper inn utstyr til de minste, men håper å etterhvert få låneutstyr også i større størrelser, noe som gir flere muligheter for unge å prøve seg på is.

– Hockey er en av de beste sportene å drive med, men blir ofte feil fremstilt. Det er ikke en voldelig idrett med mye slåssing, det er ikke lov blant yngre. Hockey er en motorisk bra sport, hvor man bruker balanse, koordinasjon, styrke og kondisjon. Vi ønsker at flest mulig kan lære å gå på skøyter her og finne en glede i det.

Ingunn har allerede begynt å tenke på mulighetene låneutstyret kan gi framover.

– Det hadde vært gøy å invitere skoler til å ha gymtime her på Jordal. Da kan de som har hjelm og skøyter ta med eget, og andre kan låne her.

Vålerenga hockey er for alle, med aldersbestemte lag for både gutter og jenter, helt opp til herrer og damer, i tillegg til kjelkehockeylag. Ved å kunne tilby flere barn og unge muligheten til å prøve seg på skøyter, i nytt og bra utstyr, håper klubben det også vil kunne bidra til å øke rekrutteringa.

– Vi i Vålerenga ønsker flest mulig med oss på skøyteskole og lag, både jenter og gutter. Hos oss er alle velkomne, sier Ingunn Holberg.

Vi takker for alle som har vært med å støtte innsamlinga, og ikke minst vår parter SpareBank1 Østlandet. Vi garanterer at midlene kommer og godt med og vil bli godt brukt, og skal holde dere oppdaterte på utviklinga av prosjektet videre.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Vil du "bli en del av laget", motta informasjon angående klubben og laget som er relevant for deg, kan du registrere deg her