• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Fredag Fre 18 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 3 Januar Jan
Tirsdag Tir 5 Januar Jan
Onsdag Ons 18 August Aug
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt

Over 160 000 kroner til innkjøp av låneutstyr

Pengene som ble samla inn, vil gå til å kjøpe hockey utsyr for utlån. Vålerenga som klubb ønsker å kunne bidra slik at flest mulig kan begynne med hockey og gjøre den veien litt lettere for alle.

Da Alle henda-innsamlinga ble avslutta fredag, hadde 148 650 kroner kom inn på Spleisen. SpareBank1 Østlandet bidro med hele 140 000 kroner til prosjektet. I tillegg har våre fantastiske supportere hatt en auksjon, som dro inn 13 400 kroner de har overrakt til innsamlingskassa. Totalt 162 050 kroner har kommet inn, og nå er neste steg å gå til innkjøp av utstyr.

– Vi ønsker å ha skøyter og hjelmer til utlån til skøyteskolen, barnehager og skoler på dagtid, sier daglig leder i bredden, Ingunn Holberg.

Hun forteller at klubben i første omgang kjøper inn utstyr til de minste, men håper å etterhvert få låneutstyr også i større størrelser, noe som gir flere muligheter for unge å prøve seg på is.

– Hockey er en av de beste sportene å drive med, men blir ofte feil fremstilt. Det er ikke en voldelig idrett med mye slåssing, det er ikke lov blant yngre. Hockey er en motorisk bra sport, hvor man bruker balanse, koordinasjon, styrke og kondisjon. Vi ønsker at flest mulig kan lære å gå på skøyter her og finne en glede i det.

Ingunn har allerede begynt å tenke på mulighetene låneutstyret kan gi framover.

– Det hadde vært gøy å invitere skoler til å ha gymtime her på Jordal. Da kan de som har hjelm og skøyter ta med eget, og andre kan låne her.

Vålerenga hockey er for alle, med aldersbestemte lag for både gutter og jenter, helt opp til herrer og damer, i tillegg til kjelkehockeylag. Ved å kunne tilby flere barn og unge muligheten til å prøve seg på skøyter, i nytt og bra utstyr, håper klubben det også vil kunne bidra til å øke rekrutteringa.

– Vi i Vålerenga ønsker flest mulig med oss på skøyteskole og lag, både jenter og gutter. Hos oss er alle velkomne, sier Ingunn Holberg.

Vi takker for alle som har vært med å støtte innsamlinga, og ikke minst vår parter SpareBank1 Østlandet. Vi garanterer at midlene kommer og godt med og vil bli godt brukt, og skal holde dere oppdaterte på utviklinga av prosjektet videre.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Vil du "bli en del av laget", motta informasjon angående klubben og laget som er relevant for deg, kan du registrere deg her