• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 August Aug
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
I dag 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des

Sesongens første hjemmekamp torsdag

Vi ser på ståa før Vålerenga-Frisk Asker

Så er den endelig her, sesongens første hjemmekamp i Fjordkraft-ligaen. Vi gleder oss til å spille foran et litt større publikum og vi gleder oss til å ta i mot Frisk Asker. Klarer vi å fylle halve Jordal (det er dessverre fortsatt koronarestriksjoner) blir det et herlig trykk fra folk som er sultefora på å se ishockey live. Det blir en suveren aften på veien til å ta hverdagen tilbake.

Du trenger sesongkort eller billett for å komme inn - og du må ha grønt koronapass. Vi kan hjelpe deg med alt om ting ikke allerede er på stell.

Sesongstarten i Fredrikstad var litt under pari og vi måtte reise hjem fra Stjernehallen med tap 3-1. Vi, som de fleste andre klubber er ikke helt ukjent med varierende spill i starten av sesongen og iskrigerne er interessert i å vise seg fra en helt annen side torsdag. Det gjelder å sette laget og spillet snarest mulig og vi har som mål å vinne serien og løfte bøtta utpå vårparten. Vålerenga-toget må på skinnene før ferden mot heder og ære starter.

Vi møter Frisk Asker og det blir serieåpning for deres del. Fjorårets seriemestere er med i CHL så åpningskampen mot Oilers ble naturlig nok flyttet. Vi ønsker Frisk Asker velkommen til amfiet.

Det er vår 217. kamp mot Frisk Asker og ingen lag i toppdivisjonen har møttes flere ganger så disse oppgjørene er virkelig stolt gammel tradisjon. Litt artig er det at vi har 104 kamper hjemme og 112 kamper borte men det må de beryktede bonuskampene rundt århundreskiftet ta skylda for.

Vi har 132 seire hvorav 11 er i forlengning eller på straffer og 67 av seirene har kommet på hjemmeis. Vi har scora 935 mål mot Frisk Asker og sluppet inn 697.

Kampen er forøvrig vår 2093. kamp på toppnivå i Norge, ikke verst for en bydelsklubb fra Oslo øst.

Vi håper du har anledning til å være der når vi entrer isen på nye Jordal amfi for første gang i sesongen 2021/2022. Inviter en venn eller to, billetter kjøper du her. Pucken droppes 19.00.

Det er torsdagshockey, det er en av europas fineste ishaller og det er Vålerenga - Frisk Asker. For en kveld det kommer til å bli. Vi sees på Jordal!

For billetter til våre neste hjemmekamper mot Sparta og Lillehammer - sjekk her.

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER