• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Sesongens første hjemmekamp torsdag

Vi ser på ståa før Vålerenga-Frisk Asker

Så er den endelig her, sesongens første hjemmekamp i Fjordkraft-ligaen. Vi gleder oss til å spille foran et litt større publikum og vi gleder oss til å ta i mot Frisk Asker. Klarer vi å fylle halve Jordal (det er dessverre fortsatt koronarestriksjoner) blir det et herlig trykk fra folk som er sultefora på å se ishockey live. Det blir en suveren aften på veien til å ta hverdagen tilbake.

Du trenger sesongkort eller billett for å komme inn - og du må ha grønt koronapass. Vi kan hjelpe deg med alt om ting ikke allerede er på stell.

Sesongstarten i Fredrikstad var litt under pari og vi måtte reise hjem fra Stjernehallen med tap 3-1. Vi, som de fleste andre klubber er ikke helt ukjent med varierende spill i starten av sesongen og iskrigerne er interessert i å vise seg fra en helt annen side torsdag. Det gjelder å sette laget og spillet snarest mulig og vi har som mål å vinne serien og løfte bøtta utpå vårparten. Vålerenga-toget må på skinnene før ferden mot heder og ære starter.

Vi møter Frisk Asker og det blir serieåpning for deres del. Fjorårets seriemestere er med i CHL så åpningskampen mot Oilers ble naturlig nok flyttet. Vi ønsker Frisk Asker velkommen til amfiet.

Det er vår 217. kamp mot Frisk Asker og ingen lag i toppdivisjonen har møttes flere ganger så disse oppgjørene er virkelig stolt gammel tradisjon. Litt artig er det at vi har 104 kamper hjemme og 112 kamper borte men det må de beryktede bonuskampene rundt århundreskiftet ta skylda for.

Vi har 132 seire hvorav 11 er i forlengning eller på straffer og 67 av seirene har kommet på hjemmeis. Vi har scora 935 mål mot Frisk Asker og sluppet inn 697.

Kampen er forøvrig vår 2093. kamp på toppnivå i Norge, ikke verst for en bydelsklubb fra Oslo øst.

Vi håper du har anledning til å være der når vi entrer isen på nye Jordal amfi for første gang i sesongen 2021/2022. Inviter en venn eller to, billetter kjøper du her. Pucken droppes 19.00.

Det er torsdagshockey, det er en av europas fineste ishaller og det er Vålerenga - Frisk Asker. For en kveld det kommer til å bli. Vi sees på Jordal!

For billetter til våre neste hjemmekamper mot Sparta og Lillehammer - sjekk her.

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER