• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
I dag 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Her er det nye trenerteamet

Dette er teamet som skal lede laget i jakta på nye meritter

Årets trenerteam blir følgende:

Hovedtrener: Kenneth Larsen Assiterende : Espen Knutsen Målvaktstrener: Joachim Svendsen fystrener: Jon Aase

– Vi har hatt mange gode samtaler, og vi føler oss trygge på at dette trenerteamet representerer de spillemessige og utviklingsmessige visjonene som klubben har. Kenneth og Espen tar selvsagt med seg mye erfaring, men det er det brede spektret av kvaliteter som gjør dette til en veldig fin duo, sier sportssjef, Frikk Juell.

Joachim Svendsen fortsetter som målvaktstrener.

– Vi snakket en del med Joa sist sommer om muligheten for å utvikle han som målvaktstrener. Vi er utrolig imponerte og fornøyde med hvordan Joachim jobbet med Søberg og Tuben.

Jon Aase fortsetter også som fystrener.

– Jon har god posisjon i gruppa, og drar selvsagt med seg mye kompetanse om trening. Høy fysisk standard er en viktig del av vår profil, og vi er glade for at Jon fortsatt sikrer kontinuitet på det området.

Tilbake på benken

Espen Knutsen har 15 sesonger med trenererfaring i Vålerenga bak seg. Etter en pause på to sesonger, vender han tilbake til trenerbenken og er tilbake i rollen som assisterende trener.

– Jeg synes det er supergøy å være tilbake og gleder meg stort. Har store forhåpninger for sesongen, sier Espen Knutsen.

Knutsen forteller at veien tilbake til trenerteamet har vært en fin prosess. Han har hatt en tett og fin dialog med sportssjef, Frikk Juell, over lang tid, og sier videre at teamet er enige om hvilken hockey klubben skal spille.

– Det er superhøy at Kenneth Larsen er tilbake i Vålerenga igjen. Han har vist nå over flere år at han er en veldig bra hockeytrener. Jeg tror vi kommer til å jobbe veldig bra sammen.

Vender tilbake etter ti år

Kenneth Larsen spilte sine siste kamper for Vålerenga i 11/12-sesongen. Ti år senere er han nå tilbake i moderklubben, denne gangen som trener.

– Det skjer mye i idretten på ti år. Jeg er opptatt av spillergruppa, at jeg har vært der for ti år siden får så være. De har skapt sin kultur, og jeg ønsker å bli en del av det. Bli kjent med klubben som den er i dag. Jeg er ikke så opptatt da hvordan det var, men heller hvordan det går videre.

Larsen forteller at han gleder seg veldig til å komme i gang i sin nye rolle på Jordal.

– Jeg likte godt sammensetninga av klubben. Har jobba med Joachim før, og har hatt mye kontakt med Espen oppgjennom årene og vet hva han står for, han har et bra blikk. Frikk Juell er ryddig og genuint hockeyinteressert. Jeg har savna å jobbe med et større apparat. Gleder meg til å jobbe sammen mer Frikk, Espen og Joachim. Det blir spennende og utfordrende, sier den nye hovedtreneren.

Larsen forteller at han stiller høye krav på isen, men ønsker en mer avslappa holdning med glimt i øyet utenfor. Han ønsker å se både spillere og trenerteamet utfordre seg selv.

– Det er litt vanskelig å vite akkurat hvordan jeg er som trener. Det varierer litt fra dag til dag, men jeg er glad i å involvere spillerne, glad i at de får komme med innspill og ikke bare få tredd ting ned over huet. Vålerenga har en erfaren spillergruppe og jeg ønsker å involvere dem for å gjøre klubben bedre.

Videre beskriver han seg selv som trener på samme på måte som da han var spiller - offensiv.

– Spillemessig ønsker jeg et offensivt spill. Jeg er glad i å spille med høy risiko, men det koster at vi trener godt på de momentene. Vi må utfordre oss selv og være nøye på detaljer.

Larsen har også spilt sammen med flere av spillerne som nå er del av laget han skal føre. Blant annet Mathis Olimb, Stefan Espeland, Jonas Oppøyen, Daniel Sørvik i Vålerenga, og Tobias Lindström i Lørenskog.

– En del av de eldste i troppen nå, var unggutter da. De har utvikla seg siden da, og det har forhåpentligvis jeg også.

Å skulle coache tidligere lagkamerater, tror Larsen ikke vil bli noe problem. Det har han erfaring med fra før. Nå gleder han seg bare til å komme ordentlig i gang.

– Jeg kjenner noen av spillerne og skal bli bedre kjent med de andre nå. Gleder meg til å komme i gang. Vi har hatt et par økter på is. Mitt innrykk er at det er en fin og seriøs spillergruppe. Det er en bra gjeng med gutter der.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Spillere klare for 21/22-sesongen:

Keepere: Tobias Johansen Breivold, Steffen Søberg

Backer: Daniel Sørvik, Kalle Ekelund, Villiam Strøm, Tommi Taimi, Emil Holm Larsen, Stefan Espeland

Løpere: Tobias Lindström, Calle Rune Spaberg Olsen, Pontus Finstad, Colin Spaberg Olsen, Filip Lalande, Thomas Olsen, Jørgen Karterud, Martin Røymark, Magnus Brekke Henriksen, Jonas Oppøyen, Mathis Olimb, Axel Sundberg

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Sesongkortsalget starter 2. august. Meld deg på vårt nyhetsbrev her og hold deg oppdatert på både sesongkort og laget, REGISTRER DEG HER