• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Iskrigere klare for VM

Denne gjengen gleder seg til å spille med flagget på brystet

Årets VM-turnering spilles i Riga fra 21. mai til 6. juni. Med i troppen finner vi representanter fra Vålerengas iskrigere. For Magnus Brekke Henriksen er det ekstra spesielt å spille med flagget på brystet. 25-åringen er nemlig mesterskapsdebutant.

– Jeg er veldig ydmyk og stolt over å få spille VM med det norske landslaget, sier Brekke Henriksen.

Med i troppen er også lagkameratene Martin Røymark og Tobias Lindström.

– Det blir et spennende VM og alle gleder seg enormt til å spille med flagget på brystet. Det er en veldig fin stemning i laget og vi er sugne på å kunne overraske postivt. Nå gjelder det å finne godfølelsen her i Riga og gi alt for fedrelandet, sier Martin Røymark.

De norske isbjørnene har hatt VM-oppkjøring i Danmark, der de har spilt flere treningskamper mot Sverige og Danmark. For mange av spillerne var det lenge siden forrige kamp. Vålerenga spilte sin siste seriekamp 5. januar.

– Vi har hatt en bra oppkjøring, som har vært spesiell da vi har vært på reisefot hele tiden, men det har gjort at vi har fått en tight gruppe, som er klare for Riga. Det har vært kult å endelig få spille kamper igjen etter at sesongen ble som den ble. Nå ser vi virkelig fram til å spille VM! sier Tobias Lindström.

Norge møter Tyskland i sin første VM-kamp lørdag 22. mai klokka 11.15. Den og de andre kampene sendes på Viasat4 og Viaplay.

_Norge er ranka som nummer 11 på verdensrankingen, og spiller i gruppe B der de møter USA, Canada, Tyskland, Italia, Kasakhstan, Finland og vertsnasjon Latvia. _

Oversikt over Norges kamper og laguttak finner du her

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Vil du "bli en del av laget", motta informasjon angående klubben og laget som er relevant for deg, kan du registrere deg her