• Hovedpartnere

    Partnere

– Vi har jobba hardt for å holde alle i aktivitet i hele perioden

21 holder hjulene i gang under en vanskelig periode og er klare til å forsterke a-laget ved behov

Det ble en brå endring for u21-gutta da de hverken fikk spille kamper eller trene på is da Oslo ble stengt ned for andre gang. De har måtte trene utendørs og det har blitt mye barmark . Trenerteamet måtte finne løsninger som kunne forbedre treningshverdagen til våre unge lovende.

Åtte spillere er nå på utlån til førstedivisjonslag:

Disse fire er nå i Tønsberg:

  • Fabian Plogås
  • Kristian Larsen
  • Teodor Benno Vaage
  • Magnus Ytreberg

I tillegg er det fire i Hasle/Løren:

  • Mattias Halvorsen
  • Storm Mørch-Karlstad
  • Klaudiusz Libik
  • Ralfs Litaunieks

Spillerne på utlån har flytta treningshverdagen til klubbene de er utlånt til, men er under tett oppfølgning av U21s trenerteam, bestående av Simon Stolt Wang og Kjell Richard Nygård. Når kampene settes i gang igjen, vil de dra på så mange kamper som mulig, og se de resterende på Live-arena. Alle matchene analyseres. Spillerne sender inn referat fra sin egen prestasjon, som sammenlignes med trenernes analyser. Deretter tar de en prat om de enige eller uenige, og går gjennom hva som kan bli bedre.

– De på utlån har fått en kjempefin treningshverdagen, sett under omstendinghetene, sier Simon Stolt Wang.

Beredskapstropp

Det er blitt oppretta en taxi-squad, bestående av 10 spillere fra u21. Denne troppen får være i aktivitet på is, og skal fungere som en beredskapstropp for a-laget. Gruppa skal trene daglig, med to økter på is og en fys, under ledelse av Simon Stolt Wang.

– Dersom noen blir satt i karantene, blir det mulig å benytte seg av spillere fra beredskapstroppen sånn at a-laget skal få gjennomført kamper, forklarer Stolt Wang.

Spillerne i denne gruppa har fått fritak fra klasseundervisning i denne perioden, for å sikre at spillerne ikke har for mange nærkontakter.

Fire av spillerne fra beredskapstroppen skal flyttes opp til treninger med a-laget. Det skjer først etter at de har testa seg og gjennomført en pålagt karantene.

Fornøyd med løsningene

Sportssjef Frikk Juell, fullroser Simon Stolt Wang og Kjell Richard Nygård for arbeidet de har gjort med å holde u21-spillerne i gang. Han sier han ikke kan være annet enn kjempefornøyd med løsningene og tiltakene de har innført.

Også u21s hovedtrener er fornøyd med hvordan de har løst den sportslige hverdagen til alle på u21, og røper at de har jobba hardt for å få det til. Han ønsker også å berømme samarbeidet klubben har med WANG Toppidrett.

– Samarbeidet har gjort en vanskelig situasjon bedre for alle utøverne som går på WANG Toppidrett, sier Stolt Wang.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Vil du "bli en del av laget", motta informasjon angående klubben og laget som er relevant for deg, kan du registrere deg her