Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr

Straffetap i Sarpsborg

Kampen får en underlig start der Kalle Ekelund må i dusjen etter en slashing når det bare er spilt 37 sekunder av kampen. Ingen så den komme.

Det gir oss 5 min i undertall og kan være en verst tenkelig start på kampen. Undertallspillet vårt er imidlertid meget bra og vi slipper til Sparta lite - faktisk vant vi skuddstatistikken i den undertallsperioden.

Vi er det dominerende laget i første periode men må vente lenge på scoring.

18.54: Unggutta i fjerderekka åpner ballet helt på tampen av perioden. Colin Spaberg Olsen finner Calle Spaberg Olsen før vi kan gratulere Storm Mørch-Karlstad med hans første scoring for a-laget. Hurra! Med backhand sniker unggutten pucken mellom beina på keeper Paterson fra skrått hold til 1-0!

31.54 1-1 er en ekstra kjedelig utligning. Den kommer etter en meget god periode der vi hadde massevis av muligheter til å øke ledelsen inkludert et powerplay.

Vi står litt feilplassert i egen sone og får svi for det. Scoringa gir Sparta energi og de jobber seg inn i kampen igjen. Det skjer ikke mer i målprotokollen i midtperioden så det står 1-1 før tredje periode.

Til tross for massiv sluttspurt i store deler av tredje periode klarer vi ikke å overliste Paterson noe mer og kampen går til forlengning. Det er fullstendig dominans i 3 mot 3 også men målet vil ikke komme på harde møkka så kampen går til straffer.

Stefan Espeland åpner for oss og setter i pucken i lengste hjørnet til Paterson. Straffa til Mika Partanen er noe uvanlig så jeg tar den med her, keeper redder men Partanen må ta straffe på nytt - keeper sto for langt ute da Partanen tok med seg pucken. Det ble ingen scoring på forsøk to heller, dog - kanskje han ble litt satt ut?

Faktisk ble det ikke flere mål på oss i kveld så Sparta stakk av med ekstrapoenget - ett poeng blir med hjem til hovedstaden der de kunne vært tre. Det er surt.

Skuddstatistikken vant vi 28-18.

Det er verdt å merke seg at juryen kåra unggutten Gabriel Koch til vår bestemann i dag så unggutta var i høyeste grad fremtredende i kveldens kamp. Yngsterekka fiksa målet i ordinær tid og yngste back kåra til vår beste. Sånt synes undertegnede er gøy.

Dermed er den lange borteturneen vår endelig over. Det ble fem seire og to tap på de syv kampene. Det er meget habile leveranser av Iskrigerne spør du meg.

Og du? PÅ TORSDAG SPILLER VI HJEMME PÅ JORDAL AMFI IGJEN! Det gleder jeg meg så himla intenst til for jeg skal på kamp! Jeg håper vi sees på Jordal amfi mot Ringerike førstkommende torsdag 18.30. Billetter kjøper du her.

Vi sees på amfi`n!

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER