• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 August Aug
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
I dag 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des

Hockeytorsdag: Lillehammer gjester Jordal

Den siste hjemmekampen på lang tid

Hockeytorsdag har blitt et begrep for hockeyinteresserte landet rundt og det er ikke uten grunn. I mange år har det vært en fast kampdag og det passer så fint å runde av uka med litt show på isen så man kan ta fredagen på strak arm og se fram mot helga.

Det er siste mulighet til å se hockey på Jordal amfi på en måned grunnet bryte-VM så benytt anledninga til å oppleve oss på Jordal torsdag. Billetter kjøper du her.

Denne torsdagen er det Lillehammer som gjester oss. Det er vårt 139. møte og vi har bokført 94 seire. Det er dagens assistenttrener Espen “Shampo” Knutsen som scora vårt aller første mål mot dem og det var 3. oktober 1991. Kampen gikk på Jordal og vi vant 7-3.

Denne sesongen har Lillehammer tapt i forlengning i garasjen på Manglerud, vunnet mjøsderbyet mot Storhamar, slått Grüner på løkka og tapte i går mot Stjernen i forlenging hjemme. Det gir dem fjerdeplass på tabellen så langt i med 8 poeng, tre poeng bak ledende Stjernen. Andreas Martinsen og hans kumpaner fra OL-byen vil gjøre sitt ytterste for å ta med seg poengene til mjøsas endepunkt fra amfiet - selv om de tradisjonelt er bedre hjemme enn borte.

Iskrigerne møtte Ringerike i Schjongshallen går og den store beholdningen for vår del var fem meget effektive minutter av midtperioden der kaptein Tobias Lindström åpnet scoringsballet i overtall med assists av Mathis Olimb (bildet) og Tommi Taimi.

Noen få sekunder senere får Mika Partanen stå alene i slottet og prikke pucken i krysset assistert av Stefan Espeland og Martin Røymark.

Minutter senere setter Pontus Finstad sin første for klubben og også det som skulle bli matchvinnerscoringa for oss etter svært godt klikk klakk-spill. Gratulerer med begge, Pontus! Assistene sto Stefan Espeland og Calle Spaberg Olsen for.

I den tredje perioden tar vi noen unødvendige utvisninger og slipper Ringerike inn i kampen med to scoringer mens vi er i undertall. De klarer likevel ikke å hente oss opp og sesongens andre seier er et faktum. Vi står dermed med to seire og to tap så langt. Det gjør Lillehammer også men deres tap har kommet på sudden death.

Pucke droppes på Jordal amfi torsdag 18.30. Det blir tett, det blir jevnt og det blir spennende. Opplev Hockeytorsdag som den bør oppleves og ta turen til fantastiske Jordal amfi for å støtte oss - vi sees der!

Har du ikke grønt koronapass hjelper Hjemmelegene deg med det i Ungdomshallen før kampen. Bestill time via denne linken.

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER