• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 August Aug
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
I dag 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des

Storseier og Storhamar er neste

Solid seier mot MS og vi møter Storhamar borte på lørdag

Vi skal se frem mot lørdagens viktige kamp på Hamar men først skal vi suge litt mer på karamellen etter en meget god gjennomføring i garasjen på Manglerud torsdag. Det er såpass mye å skrive hjem om at jeg tror du trygt kan hente deg en ny kopp kaffe med en gang.

Resultatet, med seier 7-1, tre poeng og 51-17 i skuddstatistikk er bra i seg sjøl men bli med bak resultatene for her er det masse godsaker.

Hele 14 spillere noterte seg for målpoeng i går, inkludert keeper Breivold! At så mange melder seg på er ekstremt gledelig, vi trenger leveranser fra mange om vi skal vinne serie og bøtte.

Fem av spillerne med poeng hadde sine første for sesongen mot MS så her kan vi snakke om at ting løsna skikkelig.

Axel Sundberg (bildet) scora tre og fikk fortjent hjelmen i garderoben etter kampen - Kalle Ekelund fulgte opp med tre assist.

Dragninga til Thomas Olsen som finta keeper ned på Hylla på Manglerud senter da han satt inn 3-1 var verdt inngangspengene alene.

Scoringa til unggutten Calle Spaberg Olsen, der han lobba pucken over keeper fra kort hold til 7-1 var utsøkt frekk og herlig. Ta med at han gjorde det med backhand så er det verdt sesongkort til hele familien, minst. Det han gjør der er ren klasse!

Billettene til alle hjemmekamper på nye Jordal amfi fram til nyttår er i salg nå. Kjøp spennende og morsomme opplevelser til deg og venner eller familien. Billetter er gode gaver.

Kaptein Tobias Lindström var meget fornøyd med laginnsatsen i går og trekker spesielt fram at vi var gode på skøytene og slapp til motstander lite. Han forteller at laget har vært mer “tight” de siste to kampene enn i sesonginnledninga. Det har gitt sesongens første seire på rad og vi er ennå ubeseiret etter to kamper på vår sju kamper lange borteturnè.

Vi står dermed med fire seire og tre tap hvorav ett i forlenging i serien. Det gir oss 5. plass på tabellen men bare tre poeng bak serieleder Stjernen.

Lørdag klokka 18 droppes pucken i CC amfi på Hamar og de fleste vet at da er Storhamar motstander. Storhamar ligger på plassen bak oss og har ett poeng mindre. Det har nok ikke vært den seriestarten de så for seg oppe på Hamar.

Tobias Lindstrøm forteller at gutta gleder seg til kampen mot Storhamar. Laget vårt har mye bra å bygge videre på fra de to siste kampene, det mobiliseres på tribunen der oppe og gutta liker seg godt foran et stort publikum.

Har du tenkt deg på kampen kjøper du billetter i appen til Storhamar eller i døra når du går inn. Vi håper du tar turen for vi ønsker oss din støtte på tribunen.

Lørdagens kamp er vår 209. seriekamp mot Storhamar. Vi har vunnet 109 av dem og scoret 704 mål. Storhamar på sin side har scoret 604.

Statistikk betyr som vanlig ingen verdens ting når pucken droppes for neste kamp, da er det viljen, dyktigheten og konsentrasjonen som avgjør alt. Oppgjørene mot Storhamar blir som regel tette og jevne, det er viktig for begge lag å vinne disse kampene - spennende blir det helt sikkert.

Får du ikke reist oppover og sett kampen live vises den på TV2 Sport 1 og TV2 Play lørdag klokka 18.

God kamp!

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER