• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Fredag Fre 18 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 3 Januar Jan
Tirsdag Tir 5 Januar Jan
Onsdag Ons 18 August Aug
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt

Jonas Oppøyen klar for sin 15. sesong!

– Jeg trives veldig godt i klubben, trives godt i spillergruppa og klubben drives på en god måte. De sportslige ambisjonene matcher mine, vi går for gull, sier Jonas Oppøyen.

Han forteller at de siste fem sesongene har preget av påvente av at Vålerenga skal bygge et lag som kjempe i toppen igjen. Det er en reise han har vært med på så langt, og som han vil være med på videre.

– Det blir for dumt å gi seg før vi har samla et lag som har muligheten til å vinne igjen. Det har vi ikke hatt muligheten til i løpet av tiden vi var i Furuset Forum. Da måtte vi bare komme oss gjennom og ikke ikke matche de store på papiret, til tross for at vi også da leverte noen gode resultater. Nå satser vi for å vinne igjen, forklarer 30-åringen.

Fra junior til bærebjelke

Oppøyen kom til Vålerenga som unggutt i 2007. Siden da har han stadig vokst inn en mer satt rolle i laget, samtidig som populæriteten blant supportere vokste. Hvordan har hockeyspilleren, Jonas Oppøyen forandra seg fra da til nå?

– Føler jeg hadde en bratt læringskurve de første årene i Vålerenga. Jeg var ung og talentfull, ble tatt med på landslagssamlinger og spilte både offensiv og defensiv hockey. Med årene har jeg blitt plassert i mer defensiv rolle i laget og fokusert mer på det. Jeg har godtatt at jeg har blitt plassert der, sier Oppøyen.

– Jeg har vel kanskje tatt de naturlige stegene og blitt en av de mer rutinerte spillerne. Har gått fra å lære av de eldre, til å bli en av dem de unge kan lære av.

Sportssjef, Frikk Juell beskriver Oppøyen på denne måten.

– Han er en bærebjelke, en god rollespiller, og en som alltid gir sitt ypperste både for laget og omgivelsen.

Juell røper av klubben har snakka med Oppøyen en stund, og sier det er utrolig hyggelig at og bra at han blir med videre.

De sterkeste øyeblikkene har vært på Jordal

Jonas Oppøyen kom til Vålerenga i 07/08-sesongen og har blitt i klubben siden. Etter 14 sesonger, ser han nå fram til en ny og spennende sesong i en toppmoderne arena, plassert trygt i dumpa mellom Vålerenga, Kampen og Galgeberg. For Oppøyen er Jordal spesiell, både den gamle og den nye. Når han tenker tilbake på sine tre sterkeste øyeblikk med klubben, er alle tre knytta til nettopp Jordal Amfi.

– Det sterkeste øyeblikket var nok siste kampen på gamle Jordal, før den skulle rives.

Å vinne seriefinalen mot Stavanger Oilers foran et fullsatt Jordal Amfi, er også noe han trekker fram. Generelt har han gode minner fra å spille foran fulle tribuner på hjemmebane.

Jonas Oppøyen fikk også gleden av å score Vålerengas første mål på nye Jordal.

Forventninger til kommende sesong

– Rent sportslig har jeg forventninger om at vi skal kunne sette sammen et lag som har muligheten til å vinne alt. Forutsetningene er der. Det jo selvfølgelig avhengig av hvordan det er med korona og hvordan ting åpner. Spilles sesongen med publikum og som normalt, har vi alle forutsetninger for åsette sammen et lag som kan vinne alt. Blir det ikke det, kan det være økonomiske forutsetnigenger som hindrer dette, men vi skal uansett gi alt vi har og gå for gull, sier Oppøyen, som til daglig jobber med økonomi ved siden av hockeyen.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Spillere klare for 21/22-sesongen:

Keepere: Tobias Johansen Breivold, Steffen Søberg

Backer: Daniel Sørvik, Kalle Ekelund, Villiam Strøm, Tommi Taimi, Emil Holm Larsen

Løpere: Tobias Lindström, Calle Rune Spaberg Olsen, Pontus Finstad, Colin Spaberg Olsen, Filip Lalande, Thomas Olsen, Jørgen Karterud, Martin Røymark, Magnus Brekke Henriksen, Jonas Oppøyen

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Vil du "bli en del av laget", motta informasjon angående klubben og laget som er relevant for deg, kan du registrere deg her