• Hovedpartnere

    Partnere

Filip Gunnarsson forlater Vålerenga

Etter ni sesonger i kongeblått, takker svensken for seg i klubben.

"Kära Vålerenga fans/spelare/sponsorer och alla runt klubben, jag har beslutat mig för att lämna VIF efter 9 år.

Det har varit en fantastisk tid och jag har fått vänner för livet i klubben och Oslo.

Nu kände jag att det va dags att lämna för nya utmaningar och ny miljö.

Jag vill tacka lagkamrater, ledare, alla i föreningen och till sist Jan Tore Kjær, Espen Knutsen og Stig Myggen Johansen som tog hit mig och gav mig chansen för 9 årsen.

Tack /52 Greven"

– Det er trist og vondt å se spillere som han gå, sier Espen Knutsen, som har jobba med Gunnarsson i de ni sesongene han har vært i klubben.

Han beskriver den svenske løperen som en fantatisk bra type, som alltid har gitt alt i alle kamper.

29-åringen har i løpet av sine ni sesonger i klubben rukket å spille 433 serie- og sluttspillskamper, hvor han produserte 181 poeng totalt for Oslos stolthet. I tillegg ble det spill i CHL, der Vålerenga blant annet møtte Grevens moderklubb, Färjestad. Denne sesongen satt også svensken en klubbrekord og har for alltid skrevet seg inn i historiebøkene. Filip Gunnarsson er den importspilleren i Vålerenga med flest sesonger gjennom tidene.

I tillegg til å ha vært en viktig kriger på isen, har Greven også vært en populær spiller for publikum og fansen på og av isen. Vi vet han kommer til å bli savnet både av spillere og supportere.

– Filip har vært en bra ressurs for klubben i mange år. Han har tilført laget mye positivt både på og utenfor isen. Vi er takknemlige for innsatsen, og ønsker han lykke til videre, sier sportssjef, Frikk Juell.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Vil du "bli en del av laget", motta informasjon angående klubben og laget som er relevant for deg, kan du registrere deg her