• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
I dag 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Oilers borte på lørdag

  • og de beste øyeblikkene fra Vålerenga-Lillehammer

Lørdag gjester vi DNB Arena i Stavanger men jeg må ta dere gjennom gårsdagens kamp på Jordal Amfi først. 2109 tilskuere fikk god underholdning og dramatikk i norges desidert fineste ishall. Takk for at dere kom!

Den målrike og høydramatiske kampen endte dessverre med tap 5-4 i forlengning etter at vi leda 2-0 etter en meget god første periode. Tapet må utvisningene vi pådro oss i offensiv sone ta noe av skylda for da tre av Lillehammers mål kom mens vi var i undertall. Penalty-killing er en ting men å unngå utvisninger i angrep er bedre på de fleste vis. Trener Kenneth Larsen mente etter kampen at det rett og slett var for dårlig av oss mot Lillehammer.

Øyeblikkene i går var mange men jeg har lyst til å ta fram 2-0 av Mika Partanen. Det er ikke så ofte vi ser en spiller gå æresrunde rundt målet til motstander før han scorer men Mika gjorde det i går. En fantastisk enkeltprestasjon som ble belønna med en deilig scoring. Finnen har virkelig kommet godt i gang hos oss.

En annen som setter spor etter seg i poengligaen er Mathis Olimb og jeg vil nevne utligninga til 4-4 med 13 sekunder igjen på klokka. Vi måtte ha mål for å få forlenga tid og keeper “Tuben” Breivold hadde forlatt isen til fordel for en 6. utespiller. Gamblinga ga uttelling da Olimb fyra et knallhardt slagskudd fra skrå vinkel og ga oss forlenging med 13 sekunder igjen. En herlig opplevelse!

At forlenginga ikke gikk så bra skal vi la ligge, det ble et poeng til tross for tap i det minste.

Lørdag 18.15 er gutta på is i Stavanger for nok et tett og intenst oppgjør. Vi har sett mange høydramatiske øyeblikk i oljetanken opp gjennom åra og lørdagens kamp blir neppe noe unntak.

Etter oppløftende nyheter fra avtroppende statsminister Solberg var jeg spent på om Oilers rakk å kaste seg rundt og åpne slusene for flere enn 1850 tilskuere på et døgns varsel. Jeg ringte arenasjefen der borte. Han kunne fortelle at bortefeltet er reservert bortefans lørdag og dere er hjertelig velkommen på kamp. Billetter kjøpes i DNB Arena.

Skadesituasjonen er uendra for Steffen Søberg og Jonas Oppøyen men både Daniel Sørvik og Thomas Olsen var tilbake på is i går etter at de var ute mot Ringerike. Jeg har dessverre ikke rukket å sjekke med klubb om det er flere ute i morgen men krysser fingrene for at alle er kampklare. Kampen droppes i gang på det litt underlige tidspunktet 18.15 og den ser du på TV2 Sport 1 eller TV 2 Play.

God helg og god kamp!