• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Søndag Søn 9 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan

Toppkamp mot Stjernen - vi er klare

Torsdag er det endelig kamp på Jordal amfi igjen

Landslagsoppholdet er over og våre iskrigere skal endelig i ilden igjen. Historie skal skrives og om den blir god eller dårlig er mest opp til oss sjøl heldigvis. Vi tar fatt på strekket fram mot jul og serien skal rulle og gå fram til landslaget har turnering midt i desember. Grunnlaget for seriegull legges nå.

Så kommer romjulshockey mot Frisk Asker 30. desember og da skal vi fylle Jordal amfi til randen så sett av datoen! Heldigvis ligger billettene til alle hjemmekamper fram til nyttår ute på Ticketmaster så det er bare å plukke sine favoritter her og nå

Sjøl om jeg uforvarende skrev meg rett inn i julestria nå så skjer det masse innen den tid. Serieleder Stjernen kommer på besøk torsdag 19.00 så vi kan friste med en toppkamp allerede da - helst med deg på tribunen.

Vi har møtt Stjernen to ganger denne sesongen, begge nede i Fredrikstad. Den første kampen åpna serien og Stjernen tok poengene med seier 3-1. Den andre kampen havna vi under 2-0 før maskineriet kom i gang og vi snudde kampen til seier 3-2 i forlenging. Jørgen Karterud, Pontus Finstad og Mka Partanen satt hvert sitt mål da.

Torsdag møtes vi for første gang på Jordal amfi denne sesongen og det bør du få med deg. Hockeytorsdag er noe spesielt og det faktum at alle våre tre publikumsrekorder denne sesongen har kommet på torsdag viser det. Gjeldende rekord er 3925 og vi håper å slå den mot Stjernen. Å bikke 4000 tilskuere hadde vært fantastisk gøy så legg turen til Jordal for å se ditt favorittlag sammen men en venn eller 10.

Torsdag = Hockey, sånn er det bare. Kjøp billetter til kampen her.

Det er ikke bare deg som får med seg toppkampen på Jordal, Trener Kenneth Larsen friskmelder både Tommi Taimi og Pontus Finstad til kampen mot serielederen og det er godt å ha dem tilbake.

Utgangspunktet er enkelt, Stjernen leder serien med 40 poeng og vi ligger på fjerde med 33. Seier i ordinær tid skrumper sju poengs ledelse til fire så dette er en nøkkelkamp og gutta vil ha din støtte fra tribunen. Sammen slår vi serielederen og lager skikkelig Jordalstemning underveis!

Lørdag er det ny toppkamp på Jordal og tredjeplasserte Sparta tar turen til Oslo øst. Kampen starter meget barnevennlige 15.30 og det blir meet and greet med spillerne etter kampen. Oppleverlser for minneboka og autografboka for både store og små i tillegg til toppkamp gjør saken enkel, ettermiddagen lørdag tilbringes best på Jordal amfi. Billetter til lørdagskampen mot Sparta her.

Først er det imidlertid toppkamp mot Stjernen torsdag, du kjøper billetter her og så sees vi på Jordal - fordi du fortjener det!

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER