• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 1 Desember Des
Lørdag Lør 3 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

Over 1000 billetter solgt det første døgnet!

Billetter til de tre første hjemmekampene er nå tilgjengelige på Ticketmaster. Her finner du info om billetter og kampene på Jordal Amfi.

Endelig har tiden kommet - nå starter Fjordkraft-ligaen 2021/2022! Vålerenga spiller tre kamper på Jordal i september, billetter til de tre kampene er nå ute:

Etter de tre hjemmekampene, vil det bli flere bortekamper på som følge av at bryte-VM arrangers på Jordal i oktober.

Billetter og informasjon:

Vi i Vålerenga ishockey har delt opp våre hjemmekamper i kategoriene A-kamper, B-kamper og C-kamper.

A-kamper er hjemmekamper mot Stavanger Oilers, Storhamar Hockey og Frisk Asker. B-kamper er hjemmekamper mot Stjernen, Sparta Sarpsborg og Lillehammer IK. C-kamper er hjemmekamper mot Manglerud Star, Gruner og Ringerike Panthers.

Billetter til våre hjemmekamper får du kjøpt på Ticketmaster eller i billettluka på kampdag dersom det er billetter igjen.

Nå under pandemien har vi restriksjoner på max 50% kapasitet av 5.000 tilskuere. Våre sesongkortholdere og sponsorer vil alltid bli første prioritert ved restriksjoner. Alle våre tilskuere må fremvise grønt koronasertifikat ved inngang til kamp.

På Jordal Amfi er supporterfeltet vårt på felt 215 og 216. Her er det free seating og ståplasser (selv om det er seter i arenaen) og inngang 2B

Sesongkort:

Det er fortsatt mulig å kjøpe sesongkort. Salget på Ticketmaster er nå stengt, men sesongkort kan kjøpes via Sjappa. Ta kontakt med Sjappa, så hjelper de deg.

Sesongkortinnehavere som ikke har hentet sine fysiske sesongkort, kan gjøre dette i billettluka på Jordal på kampdag fra 16. september. Sesongkortinnehavere trenger ikke å veksle inn billett til kampene.

Bortesupportere:

Bortesupportere holder til på felt 408 og bruker inngang 4A Hovedinngangen til arenaen er inngang 2A.

Hvordan kommer jeg meg til Jordal Amfi?

Jordal Amfi ligger sentralt plassert, i nærheten av flere bussholdeplasser og t-bane.

Her ser du alternativer til reiser: T-bane til Ensjø stasjon Buss 20 til Galgeberg Buss 60 til Kampen Buss 37, 100 og 110 til Galgeberg eller Vålerenga

Finn reiseforslaget som passer best for deg via Ruters reiseplanletter her

Det er begrensa med parkeringsplasser på Jordal og i omårdene rundt. Det er en mindre parkeringsplass ved håndballhallen, eventuelt gateparkering - begge mot betaling. Et godt alternativ kan være å kjøre til større pendlerparkering eller knutepunkt med parkering og reise med kollektivtrafikk inn til Jordal.

For de som bor nærmere Jordal, kan både sykkel og sparkesykkel benyttes. Det er bysykkelparkering på Galgeberg og sykkelparkering mellom Ungdomshallen og Jordal Amfi. Dersom du ankommer på sparkesykkel, setter vi pris på fornuftig parkering, som ikke blokkerer for hverken gående eller de på hjul.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER