• Hovedpartnere

    Partnere

Klanens innflytningsgave

Klanen, verdens beste supportere, oppfordrer deg til å bidra med kroner til Klubben.

Denne sesongen skulle blitt en stor fest for alle våre supportere med ny arena og nye mål, men slik ble det dessverre ikke. I stedet har det blitt en felles dugnad verden over, der det å fylle et nytt Jordal Amfi ikke lar seg gjøre nå.

Våre trofaste supportere viser at de støtter klubben like mye, selv om de dessverre ikke får laget stemning på tribunen. De kommer med denne uttalelsen:

"VIF Hockey er utvilsomt Norges beste hockeylag og vi i Klanen er svært stolte av å kunne heie på nettopp Norges beste lag. Det er bare å jævla synd vi ikke får gjort dette fra tribunen i år, i den suverent feteste ishallen i kongeriket.

Uten fans lider klubben økonomisk. Derfor har Klanen starta en innsamlingsaksjon som vi kaller Innflyttingsgave. Så lang er det samla inn 70.000 kr. 10.000 av de er gitt av Klanen. Disse kronene vil gå rett til klubben som "nødhjelp".

Vårt mål var å klare 150.000 før jul. Vi er et stykke unna målet, men med litt innsats fra hver og en av oss kan vi klare det.

Jonas Oppøyen scora Vålerengas første mål på Jordal. Klanen har fått hans signerte drakt av klubben. Denne vil vi dele ut til en heldig vinner blant en av dere som har gitt en gave til Vålerenga Hockey.

Hilsen Jostein - på vegne av Klansstyret"

Hvordan bidra?

Vi har oppretta et Vipps-opplegg der du kan velge mellom to alternativer, 100 kr eller et valgfritt beløp over 200 blanke norske riksdaler. Det gjøres sånn:

Gå inn på Vipps og velg send penger

Søk opp 537000 og du vil komme inn på det som heter "Klanen Innsamling".

Trykk deretter på hockey og du vil få opp alternativer på 100,- og 200,-. Ønsker du å gi mer trykker du på plusstegnet.

Deretter bekreftes "handelen" i handlekurven.

Les mer om innsamlingsaksjonen her

Vi takker alle som har vært med å bidratt så langt, og Klanen som har satt i gang prosjektet.