• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 August Aug
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
I dag 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des

Kamp mot serielederen torsdag

Vi reiser til Fredrikstad for å vinne

Vi starter selvsagt med en kjapp tur innom den elleville kampen mot Frisk Asker i Askerhallen lørdag der Thomas Olsen sørga for seier 7-6 på straffer. Han finta Fayen-Vestavik ut av hallen og halvveis til Heggedal med en herlig dragning før han satt pucken i den tomme kassa. Det var så vakkert!

Det blir to turer til Østfold på Iskrigerne denne uka. I morgen inntar de Stjernehallen før Sparta amfi besøkes på lørdag men vi konsentrerer oss om torsdagens kamp mot serielederen her. En kamp av gangen og alt det der.

Stjernen har kommet best i gang i serien av alle lag og står med ni seire og ett tap så langt. Vi serieåpnet nettopp i Stjernehallen og måtte gå av isen med tap 3-1. Siden vi fortsatt er på den sju kamper lange borteturneen vår møter vi Stjernen borte igjen.

Vi står med fire seire og ett tap før turene til Østfold avslutter bortekamp-rekka vår. Denne gangen vil vi naturlig nok ha revansje i Stjernehallen og går for tre poeng. Det er hockeyfeber i Fredrikstad nå og da er det desto mer gøy å gi dem et skudd for baugen. Det er gutta våre fullt kapable til, vi veit det og Stjernen veit det. For en kamp det kommer til å bli!

Torsdag neste uke - 21. oktober, 18.30 spiller vi endelig kamp på Jordal amfi igjen, det blir god gammeldags hockey-torsdag i splitter nytt amfi mot Ringerike. Billetter kjøper du her. Vi gleder oss til å se deg på Jordal igjen, det er første kampen vi kan fylle hele amfiet med folk etter koronaen og jammen hadde det vært moro å få til det. Kom, kom!

Grunnet tidspress på jobb har undertegnede som frivillig skriveslusk ikke fått sjekka om ting er tilbake til det normale for bortesupportere i Stjernehallen men noe annet vil overraske meg. Av samme grunn finnes jeg ikke oppdatert på skader utover at Axel Sundberg fikk to kampers karantene etter matchstraff mot Frisk. Jeg kommer sterke tilbake senere.

Det er meget hyggelig om du tar turen nedover til Fredrikstad og støtter gutta våre mot serielederen. Kanskje kan du planlegge tur til Sarpsborg lørdag på veien ned også. Får du ikke reist sees vi på Jordal amfi torsdag.

Din støtte er gull verdt.

Får du ikke reist vises kampen på TV 2 Sport 1 og 2 Play. Dropp i Stjernehallen er 19.00.

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER