• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Kamp mot serielederen torsdag

Vi reiser til Fredrikstad for å vinne

Vi starter selvsagt med en kjapp tur innom den elleville kampen mot Frisk Asker i Askerhallen lørdag der Thomas Olsen sørga for seier 7-6 på straffer. Han finta Fayen-Vestavik ut av hallen og halvveis til Heggedal med en herlig dragning før han satt pucken i den tomme kassa. Det var så vakkert!

Det blir to turer til Østfold på Iskrigerne denne uka. I morgen inntar de Stjernehallen før Sparta amfi besøkes på lørdag men vi konsentrerer oss om torsdagens kamp mot serielederen her. En kamp av gangen og alt det der.

Stjernen har kommet best i gang i serien av alle lag og står med ni seire og ett tap så langt. Vi serieåpnet nettopp i Stjernehallen og måtte gå av isen med tap 3-1. Siden vi fortsatt er på den sju kamper lange borteturneen vår møter vi Stjernen borte igjen.

Vi står med fire seire og ett tap før turene til Østfold avslutter bortekamp-rekka vår. Denne gangen vil vi naturlig nok ha revansje i Stjernehallen og går for tre poeng. Det er hockeyfeber i Fredrikstad nå og da er det desto mer gøy å gi dem et skudd for baugen. Det er gutta våre fullt kapable til, vi veit det og Stjernen veit det. For en kamp det kommer til å bli!

Torsdag neste uke - 21. oktober, 18.30 spiller vi endelig kamp på Jordal amfi igjen, det blir god gammeldags hockey-torsdag i splitter nytt amfi mot Ringerike. Billetter kjøper du her. Vi gleder oss til å se deg på Jordal igjen, det er første kampen vi kan fylle hele amfiet med folk etter koronaen og jammen hadde det vært moro å få til det. Kom, kom!

Grunnet tidspress på jobb har undertegnede som frivillig skriveslusk ikke fått sjekka om ting er tilbake til det normale for bortesupportere i Stjernehallen men noe annet vil overraske meg. Av samme grunn finnes jeg ikke oppdatert på skader utover at Axel Sundberg fikk to kampers karantene etter matchstraff mot Frisk. Jeg kommer sterke tilbake senere.

Det er meget hyggelig om du tar turen nedover til Fredrikstad og støtter gutta våre mot serielederen. Kanskje kan du planlegge tur til Sarpsborg lørdag på veien ned også. Får du ikke reist sees vi på Jordal amfi torsdag.

Din støtte er gull verdt.

Får du ikke reist vises kampen på TV 2 Sport 1 og 2 Play. Dropp i Stjernehallen er 19.00.

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER