• Hovedpartnere

    Partnere

Sondre Olden tilbake i Vålerenga!

– Det er deilig å ha på VIF-drakta igjen, sier 28-åringen

Sondre Olden var sist å se i Vålerenga-drakta da han var på utlån fra Brynäs i 2014/2015-sesongen. Siden den gang sier han at han også har styrket sitt deffensive spill, men det er fortsatt det offensive som er hans største styrke. Noe også sportssjef, Frikk Juell er enig i.

– Olden er kjempebra gutt. Han har målteft og vil være med å vippe kampene. Offensiv er han et stort pluss - sjanseskapende, med gode ferdigheter, som vil gjøre angrepsspillet vårt vesentlig bedre.

Løperen har trent med klubben siden oppstarten av sesongen på is, og vært i dialog siden midten av juli. Vi er nå glade for at begge parter har kommet til en enighet.

– Det er kjempesignering for vår del. Han kjenner klubben godt, kjenner spillerne og trenerapparatet, og ikke minst hva klubben står for, sier Juell.

Om signeringen sier Olden selv at det er koronaen som er den største årsaken til at han vender tilbake til Vålerenga på nåværende tidspunkt.

– Koronaen gjør det usikker overalt, vi vet ikke en gang om det blir noen sesong alle steder. Da føles trygt og best og starte sesongen her i Norge, og da måtte det Vålerenga, sier Olden.

Han legger til at han håper vi får publikum på plass til sesongstart, og drømmer om å igjen se Jordal Amfi fullsatt. Denne gangen nye Jordal Amfi. For som Olden sier - ingenting er som det, spesielt ikke med Klanen til stede.

Vi ønsker Sondre Olden velkommen tilbake!

Se oversikt over Oldens hockey-karriere her