• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Søndag Søn 19 Mars Mar
Tirsdag Tir 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lørdag Lør 25 Mars Mar
Mandag Man 27 Mars Mar
Onsdag Ons 29 Mars Mar
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Tirsdag Tir 26 September Sept
Lørdag Lør 30 September Sept
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Tirsdag Tir 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

Endelig seriekamp på Jordal Amfi igjen

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Jordal Amfi torsdag 18.30

Billetter til torsdagens kamp mot Stjernen finner du her

Etter å ha unnagjort serieåpningen på fremmed is fredag er det endelig klart for sesongens første hjemmekamp torsdag. Stjernen er motstander og vi vil revansjere serieåpningen på egen is. Det gleder vi oss enormt til men vi er nødt til å skrive litt om seriestarten og vi starter med det hyggeligste.

Rammen rundt seriestarten i Asker kunne ikke vært bedre. Det var smekkfullt i Varner Arena inkludert bortefeltet. Imponerende 600+ Vålerengafans hadde tatt turen ut i distriktene for å støtte laget i en vanskelig åpningskamp. Det er betryggende å se at interessen for norsk hockey generelt og Vålerenga spesielt gløder og det var gøy å se såpass mange unge folk på bortetribunen.

Tribunekampen ble aldri spennende, til det var vi tilreisende for mange og for høylytte. All ære til alle som tok turen og laget et spetakkel Varner Arnea ikke har vært i nærheten av før - selv om også supporterne til Frisk bidro til å sette en mektig ramme rundt kampen.

Det ble en stemning som la lista for god stemning sesongen 2022/2023 høyt. Selv om vi havna under i målprotokollen holdt bortefeltet trykket oppe. Det er så bra!

Vi drømmer om at alle de som møtte opp for Vålerenga på fredag også kommer på Jordal mot Stjernen torsdag. Det gir oss et meget godt utgangspunkt der de som ikke pleier å være høyrøsta på Jordal også kan henge seg på. Spillerne elsker å høre støtten der ute på isen og det hjelper dem å få ut de siste prosentene - selv om de ikke lykkes hver kamp.

Vi har sett hva fotballen og tilskuerne har fått til på Valle i år og vi håper at vi skal oppleve den samme effekten på Jordal denne sesongen. Det hadde vært aldeles strålende og det gir en selvsagt merverdi for alle i hallen - ja, bortsett fra bortesupporterne da.

Selve kampen fredag gikk ikke som vi ønsket. Vi tok ledelsen ved kaptein Martin Røymark tidlig i første periode men slapp dem inn i kampen igjen under halvminuttet senere. De økte til 2-1 før Auk satte sitt første mål i Fjordkraftligaen slik at det sto 2-2 til pause i en meget velspilt og underholdende første periode. Ingenting i den tydet på at dette var den første seriekampen i år.

Mellomperioden er mindre å skrive hjem om, kvaliteten på vårt spillet falt og de tok ledelsen 3-2 selv om vi hadde fem minutter med en mann mer på isen. Den siste perioden var Frisk sin og selv om Tobias Lindström reduserte underveis endte det med tap 6-3.

Det er ingenting som avgjøres i åpningskampen utover at det spilles om tre poeng og om vi legger den første perioden til grunn er det mye moro i vente for Vålerengasupportere på Jordal amfi denne sesongen. Det hele starter torsdag.

Da skal gutta revansjere tapet i åpningskampen og det er Stjernen som skal få unngjelde. Kampen starter 18:30 og du er hjertelig velkommen til årets første seriekamp på hjemmeis. Vi gleder oss til å se og høre deg på tribunene.

Billetter kjøper du HER

Vi sees!