• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr

Ringerike Panthers neste

Sesongens andre bortekamp står for tur

Med to tap og en seier i serieinnledninga er leveransen litt under forventet fra iskrigerne og det er primært forover det har lugga. Fem mål på tre kamper er lite selv om vi har vunnet skuddstatistikken i alle tre kampene og fem mål på 117 skudd innafor treverket er dårlig betalt. Mot Sparta hadde vi 47 forsøk og ett skudd gikk inn. Det kan oppsummeres som litt tilfeldigheter, god keeper og litt ubesluttsomhet eller feilvalg foran kassa.

Det er alltid kjedelig å tape kamper men det er ikke store grunner til bekymring for det kommer til å løsne og når det først løsner blir dette veldig bra, vær ikke i tvil om det.

Kanskje løsner det allerede tirsdag når vi gjester Ringerike Panthers i Schjongshallen. Kampen starter 18.30 og siden hallen er liten og bortefans har fått 20 billetter må de fleste belage seg på å se kampen på 2 Play. Billetter kjøper du i appen til Ringerike om du tar turen.

Ringerike er nyopprykket og har med det i mente serieåpnet bra. De har ettmålstap mot Stjernen og Storhamar borte og seier med habile 7-2 over Grüner hjemme så langt. Det forteller oss at de har planer om å selge seg dyrt og gi oss hard kamp om poengene tirsdag kveld.

Det er såpass tidlig i sesongen at tabellplassering er lite å snakke om foreløpig, serien har ikke satt seg ennå og få poeng er delt ut. Det vi kan si er at lagene som møtes i Schjongshallen har like mange poeng og at seier er viktig for å kunne ha heng på tetlagene.

Vi har Steffen Søberg, Jonas Oppøyen og Thomas Olsen ute med skader i dette oppgjøret, resten av gutta er klare til kampen på Hønefoss tirsdag kveld.

Den påfølgende kampen mot Lillehammer torsdag er siste anledning til å se Vålerenga på Jordal før vi møter nettopp Ringerike der 21 oktober. Det er en måned uten hjemmehockey, så kjøp billetter her. Bryte-VM arrangeres i amfiet i mellomtiden. Det gir oss sju bortekamper på rad og vi kommer tilbake med billettinfo til bortekampene så snart vi kan for vi vil gjerne ha støtte på bortekampene våre også - deres støtte er viktig for oss.

Vi sees på Jordal torsdag!

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER