• Hovedpartnere

    Partnere

Finsk spiller klar for Oslos stolhet

Backen har selv kjørt hele veien fra Finland og ankom Oslo i dag

Tommi Taimi er klar for Vålerenga. Den finske backen tar med seg masse rutine fra mange i år i toppligaer som KHL og Liiga.

– Taimi er en spillende, offensiv back. Han liker å bli med opp i angrep og har gode playmaker-egenskaper, sier sportssjef, Frikk Juell, som overrasker med en knallsignering.

30-åringen har vært i kapteinsteamet for Ässät i Liiga, Finlands øverste liga, og har en positiv inflytelse på yngre spillere i systemet.

– Frikk og jeg hadde en kjempegod samtale før jeg dro, og han ga meg et godt inntrykk av klubben. Dette kommer til å bli et bra sted å spille! Jeg har sett den nye arenaen og den er skikkelig fin. Jeg ser fram til min første kamp der, sier Taimi.

Backen har også spilt kamper for det finske landslaget. Se full oversikt over hans hockey-CV her

Fredag satt han seg i bilen og kjørte hele veien fra gul sone i Finland. Frikk Juell har vært i dialog med kommune overlegen, og Taimi trenger ikke settes i karantene.

Hvis alle formaliteter går i orden, spiller finnen sin første kamp for Vålerenga 12. november mot Frisk Asker.

Vi ønsker Tommi Taimi velkommen til Vålerenga.

Vil du "bli en del av laget", motta informasjon angående klubben og laget som er relevant for deg, og ikke minst bli med i trekninga av billetter til nye Jordal Amfi, kan du registrere deg her