• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Salget av sesongkort starter 23.juni kl 10

Nå kan du snart sikre deg sesongkort for neste sesong på Jordal Amfi, og mandag 20.juni inviterer vi deg inn for å finne din favorittplass.

For hver dag som går er vi en dag nærmere 15.september og første hjemmekamp på Jordal Amfi neste sesong, og på torsdag starter sesongkortsalget. Denne sesongen skal vi over på et nytt billettsystem hos Ticketmaster som gjør at alle som ønsker å kjøpe sesongkort må registrere seg på nytt, og det vil ikke være mulig med gjenkjøp av plasser. Hver derfor tidlig ute for å sikre deg din favortittplass.

Nytt supporterfelt

Kommende sesong er supporterfeltet, som er ståplasser, flyttet til felt 218. Feltet ved siden av, felt 217 vil bli markert som et felt for aktive sittende supportere. Det vil være mulig å kjøpe sesongkort på følgende felter: 216, 217, 218, 201, 202, 203 og 204. Se lengre ned i artikkel for salkart.

Usikker på hvilket felt du ønsker å sitte på?

Mandag 20.juni kl 1700 inviterer Villiam Strøm og salgssjef Mette Winther deg inn til Jordal Amfi for at du skal få mulighet til å kjenne litt på hvordan det er å sitte (eller stå) på de ulike feltene. Strøm forteller også litt om hvordan sommertreningen går for gutta, hvordan det er med ny trener på plass og ikke minst tanker inn mot neste sesong. Påmelding til [email protected] Om du ikke har mulighet denne gangen vil det bli en ny mulighet i august.

Mer informasjon, priser og riktige linker til sesongkortsalget vil bli lagt ut på hjemmesiden onsdag 22.juni. Ved spørsmål, kontakt oss på [email protected]