• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr

Lørdagens kamp mot MS utsettes

Torsdagens oppgjør mot Stavanger ble utsatt grunnet skader og sykdom i troppen. Nå har det dessverre blitt påvist smitte i troppen og nok en kamp må vike.

Etter at det har blitt påvist smitte i troppen, må lørdagens byderby mot Manglerud Star utsettes.

Troppen er for tiden hardt ramma av skader, og når mageproblemer sneik seg inn i laget, satt det stopper for torsdagens oppgjør mot Stavanger. Samtlige av spillere og støtteapparatet ble testa for korona, og én av testene ga positivt utslag torsdag kveld.

I og med at det kom et positivt svar, ble det foretatt en ny testrunde. Nå har alle i troppen avlagt PCR-tester og venter på svar. Det er grunnen til at lørdagens kamp nå utsettes.

I tillegg til at kampen utsettes, ble også fredagens trening avlyst.

– Klubben har tatt alle forholdsregler og vært i kontakt med forbundet, kommunen og bydelsoverlegen, og vi har fulgt retningslinjene vi har blitt gitt, sier daglig leder, Jon Thore Thorstensen.

Grunnet økt smitte i samfunnet kom forbundet i dag ut med nye retningslinjer for kampavvikling. Under ett av punktene står det: Spillere som nylig har testet seg med PCR-test skal ikke delta på hverken trening eller kamp før de har fått svar på testen.

Vi håper selvfølgelig det viser seg at det ikke er flere positive tester, og at det er et magevirus som har herjet i laget.

I tillegg til mageproblemer og skader i a-lagstroppen, har det vært økende smittetrend i u20 og andre breddelag. Dette har ført til at det ikke har blitt tatt opp spillere fra yngre lag under skade- og sykdomsfraværet denne uka.

Informasjon om refusjon av billetter til dere som skulle på lørdagens kamp:

Billetter kjøpt på Ticketmaster.no refunderes automatisk minus serviceavgiften. De som har kjøpt billetter i Sjappa må kontakte Sjappa for refusjon. Grunnet stor pågang hos Ticketmaster må man påberegne noe ventetid før pengene er refundert og på konto.

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER