• Hovedsponsorer

    Partnere

Torsdag Tor 22 August Aug
Søndag Søn 25 August Aug
Mandag Man 2 September Sept
Torsdag Tor 5 September Sept
Lørdag Lør 7 September Sept
Lørdag Lør 14 September Sept
Torsdag Tor 19 September Sept
Lørdag Lør 21 September Sept
Torsdag Tor 26 September Sept
Lørdag Lør 28 September Sept
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lørdag Lør 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lørdag Lør 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 26 Oktober Okt
Tirsdag Tir 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt

Roy Johansen forlenger med Vålerenga


Hovedtreneren er klar for to nye sesonger

– Jeg trives i Vålerenga. Med de personene som er der, den reisen som er og med de spillerne som har vært der. Jeg har trivdes med jobben jeg har hatt fram til nå. Målsettingene med en ny hall og fremtiden er spennende, sier Roy Johansen.

Kontrakten hans gikk ut etter sesongen og det ble raskt klart at han er den klubben ønsker som trener videre, og det samme ønsket Johansen selv.

– Det er viktig at vi har tillit til styret, og at de har tillit til meg som trener. Jeg har et bra forhold til dem og de som jobber i klubben – til de som vil jeg skal fortsette. I tillegg trives jeg som sagt veldig godt, og da falt valget ned på to nye år.

Vålerenga går en spennende tid i møte, med blant annet nye Jordal. Det er også en av årsakene til at Roy Johansen har signert for to nye sesonger.

– Det blir ett år til med treninger i Ungdomshallen og kamper i Furuset Forum, så skal vi inn i en ny hall. Noe alle, inkludert meg, ser fram til. Nye muligheter venter med en ny arena, en enorm utvikling sportslig og på andre områder kommer når vi flytter inn i nye Jordal. Vi ser lyset neste år. Det er en spennende tid for Vålerenga.

Mange vil si at den sportslige utviklingen allerede har startet, etter at Vålerenga ble seriemestere denne sesongen. Målsettingen før sesongstart var en topp-fire-plassering for laget.

– Serien gikk over all forventning. Vi er veldig fornøyde med spillerne som har vært der i år. De gir mye energi, trener mye og det gir meg energi også. Vi er så klart skuffa over sluttspillet. Mener at vi hadde et bedre lag en Frisk Asker, men vi var ikke effektive nok og Dahlberg var god. Vi rister det av oss, og ser enorme muligheter framover. Vi jobber nå med å få et bra lag på beina neste år også, sier hovedtrener, Roy Johansen.

Etter å ha ledet det norske landslaget gjennom 14 sesonger, vendte Roy Johansen tilbake som hovedtrener for Vålerenga i 2016.

Roy Johansen forlenger med Vålerenga