• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
I dag 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Ny nettverkspartner


Johs Bjerke/Dekkteam blir en del av Vålerenga Ishockeys partnernettverk





Vårt styremedlem og storaksjonær i Vålerengaa Hockey, Egil Stenshagen, har nå bidratt til at dekkforhandleren Johs Bjerke/Dekkteam blir en del av Vålerenga Ishockeys partnernettverk. Egil er også hovedaksjonær i Johs Bjerke/Dekkteam.

Johs Bjerke, er dekkforhandleren som ligger i Breivollveien 27 på Alnabru. Og er medlem i den landsomfattende DekkTeam kjeden og er Oslos største forhandler av dekk og felger og har stort dekkhotell.





Hos Johs Bjerke finner du de fleste anerkjente dekk- og felgmerkene i alle prisklasser. Der kan du også kjøpe oljeprodukter fra Gulf.

Vår avtale omfatter hele DekkTeam kjeden. 75 butikker spredd rundt om i Norge. Andre DekkTeam avdelinger i nærheten, utover Johs Bjerke på Alnabru, er Lørenskog, Kløfta, Jessheim ,Dal og Spydeberg.









Markedssjef i Vålerenga Ishockey, Glenn Jensen er godt fornøyd med å få Johs Bjerke med på laget.





– Vi er som alle er klar over i en ugunstig situasjon uten egen arena i en sesong til etter denne. Men vi har jobbet godt på markedssiden, gjennom å bygge opp Oslos beste partnernettverk for bedrifter. Her har vi stort fokus på B2B mellom våre partnere. Det er viktig for oss å hele tiden øke antall bedrifter i nettverket, fra forskjellige segmenter. Så nå å endelig ha en dekkforhandler med i nettverket er vi meget fornøyde med, sier Glenn Jensen.
 
Johs Bjerke og DekkTeam kjeden-bidrar med 25 kroner pr. solgte dekk til Vålerenga Hockey. Så medlemmer i Vålerenga-familien kan være med å bidra til klubben gjennom sine dekk-kjøp. Vis frem Vålerengakortet fra JOYN appen når du handler dine nye dekk hos Johs Bjerke og bidra til klubben du også.

Vålerenga kortet, laster du enkelt ned ved å sende en SMS med VIF til 2199