• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
I dag 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Andreas Stene legger skøytene på hylla

Etter å ha tilbrakt hele livet i ishall, har Stene nå bestemt seg for å gjøre en karriereendring.

Andreas Stene har bestemt seg for å bytte ut hockeyhjelmen med brannhjelm.

– Det er jo ganske spesielt å avslutte noe som har vært livet fram til nå, sier Stene.

Han ser tilbake på en karriere fylt av mange erfaringer og positive opplevelser som formet han som person.

– Det er rart og trist på en måte, ikke minst vemodig, men samtidig har jeg fått en sjanse jeg ikke kan takke nei til, og som jeg gleder meg veldig til å komme i gang med.

Stene forteller at han kommer til å savne gutta og synes det er synd at han ikke får vært med å jakta kongepokal på fullsatt Jordal Amfi igjen. Det betyr likevel ikke at han forsvinner helt fra Jordal.

– Kort vei ned fra Malerhaugen til Jordal, så skal følge nøye med fra sidelinja. Kommer også til å forsyne meg av Raggens lunsj når jeg kan være med og løse verdensproblemer over noen kaffekopper når det passer. Så de blir ikke kvitt meg med det første, sier Stene.

Stene starta hockeykarrieren i nettopp Vålerenga. Etter å ha gått oppover i rekkene i alderbestemte lag, spilte han seg opp på a-laget, før karrieren tok 30-åringen til utlandet og noen sesonger i Sparta. Stene vendte tilbake til Vålerenga etter et par år i Sverige i 2017/2018-sesongen og ble i klubben helt til han nå legger skøytene på hylla. Sirkelen ble på den måten runda.

– Jeg vil takke alt og alle i og rundt laget, ikke bare de siste årene, men også fra første skøytetak i oppveksten. Sånn sett er det fint å kunne avslutte der man starta for snart en mannsalder siden. Vil ønske VIF lykke til framover, håper pokalen blir henta hjem til der den hører hjemme. Takk for meg, vi sees til høsten. Heia VIF!

Sportssjef Frikk Juell forstår godt at Stene griper sjansen har nå har fått.

– Stene har vært en fantastisk ressurs, rollemodell og en god representant for Vålerenga i alle år. Vi er glade på hans vegne med tanke på muligeten han har fått, og ønsker Stene lykke til videre i en ny og spennende hverdag.