• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar

Tre unge talenter på utviklingskontrakt

Joakim Opsahl (18), Jakob Wikstøl (20) og Sole Ryen (18) har alle målsetting om å etablere seg i Fjordkraft-ligaen.

– Vi har skrevet utviklingskontrakt med Sole Ryen, Joakim Opsahl, og Jakob Wikstøl. Vi opplever disse spillerne som hardtarbeidende og dedikerte, og vi ser frem til å se deres utvikling i kommende sesong, sier sportssjef, Frikk Juell.

Sportssjefen forklarer at det betyr at de vil i all hovedsak tilhøre a-laget i treningshverdagen, men vil også trene med WANG Toppidrett og noe med Hasle Løren. Sistnevnte blir også en del av kamphverdagen kombinert med spill på a-laget og u21.

– Målet er selvsagt å sikre et riktig og bra utviklingsløp for utøveren.

De tre unge talentene har alle samme målsetting om å etablere seg i Fjordkraft-ligaen, og de ser på utviklingskontrakta som en gylden mulighet for å nå målet.

– Jeg ser på dette som en fin mulighet for å få trent bra og utviklet meg med de beste spillerne. Treningshverdagen blir bra siden det er godt samarbeid mellom VIF og WANG slik at jeg får kombinert trening og skole. Målet mitt for de kommende sesongen blir å trene bra nok slik at jeg kan etablere med i Fjordkraft-ligaen, sier Joakim Opsahl.

– Med denne utviklingskontrakten er jo målet at jeg skal utvikle meg best mulig med hjelp av Frikk, trenerteamet og ved å få trene med a-laget og WANG, og få prøvd meg i Fjordkraft-ligaen i utvalgte kamper. Jeg ser på denne utviklingskontrakten som en mulighet til å få trene med noen de beste spillerene i Fjordkraft-ligaen og få vært med på den beste treningshverdagen i Norge. Jeg tror jeg kan få utviklet meg veldig bra av denne muligheten, sier Jakob Wikstøl.

20-åringen legger til at han, i løpet av de neste sesongene, ønsker å få utviklet seg til en god, spillende back og fortsette å forbedre seg på det han er god på, for å til slutt å kjempe seg inn til en fast plass på a laget.

– Jeg ser på dette som en bra mulighet for en bra treningshverdag og for å utvikle meg. Målet mitt med de kommende sesongene er å trene best mulig, og å etablere meg i Fjordkraft-ligaen, sier Sole Ryen.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Spillere klare for 21/22-sesongen:

Keepere: Tobias Johansen Breivold, Steffen Søberg

Backer: Daniel Sørvik, Kalle Ekelund, Villiam Strøm, Tommi Taimi, Emil Holm Larsen, Stefan Espeland

Løpere: Tobias Lindström, Calle Rune Spaberg Olsen, Pontus Finstad, Colin Spaberg Olsen, Filip Lalande, Thomas Olsen, Jørgen Karterud, Martin Røymark, Magnus Brekke Henriksen, Jonas Oppøyen, Mathis Olimb, Axel Sundberg

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Salget av sesongkort for sesongen 21/22 starter i august. Meld deg på vårt nyhetsbrev her og hold deg oppdatert på både sesongkort og laget, REGISTRER DEG HER