• Hovedpartnere

    Partnere

Hvilken hjelm liker du best?

Nå kan du være med å stemme fram Fjordkraft-ligaens poenghjelm!

Vår ligasponsor, Fjordkraft, har fått med seg at ikke alle var like begeistra for fargene på sesongens poenghjelm, og vil derfor høre deres mening.

Du kan stemme på din favoritt her

Fjordkrafts uttalese:

Fjordkrafts førstevalg var en heloransje hjelm. Oransje er vår hovedfarge og det ville vært verdifullt med tanke på merkevaregjenkjenning og synlighet.

Nå er det ikke lenger lov å helfoliere poenghjelmen. Helfoliering eller lakkering vil innebære at hjelmen ikke lenger er CE-godkjent.

Derfor lanserte vi en oransje og svart hjelm.

Vi har stor forståelse for farger betyr mye for supporterne og forstår at mange foretrekker en mer nøytral variant som ikke deler fargekombinasjon med ett av lagene.

Vi er også takknemlige for det store engasjementet og de mange tilbakemeldingene vi har fått.

Vi har derfor besluttet at vi skal ta supporterne med på råd og lager en avstemming med fire hjelm-alternativer som er innenfor de nye reglene. Hjelmen som stemmes frem vil brukes som poenghjelm ut inneværende sesong.

Fjordkraft er en stor aktør i det norske sponsormarkedet og har tradisjon for å tilpasse oss supporternes ønsker.

Etter byggingen av Fjordkraft-tribunen på Brann stadion etterkom vi for eksempel Brann og Brann-fansens ønske om å profilere oss med logo på hvit bakgrunn inne på stadion (i stedet for oransje bakgrunn), slik at vår profilering sto bedre til Branns farger.