• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Tirsdag Tir 28 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Tirsdag Tir 25 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Tirsdag Tir 1 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt

Vålerenga Ishockey styrker staben

Vålerenga Ishockey går en ny æra i møte når dørene til nye Jordal Amfi åpnes, og nå forsterkes både administrasjon og det sportslige apparatet.

  1. oktober droppes pucken for første gang i seriesammenheng når Vålerenga Ishockey tar imot Grüner i nye Jordal Amfi. En ny og etterlengta epoke i klubbens historie skal skrives. Hvor mange publikummere man får invitere inn til denne begivenheten er uvisst, men noe kommer til å være annerledes uansett.

Espen Knutsen blir medieansvarlig Espen Knutsen vil ikke lenger bli å se boksen under Vålerenga Ishockeys kamper framover. Han vil framover være en del av administrasjonen som medieansvarlig, samt får en viktig rolle i å videreutvikle og bygge Vålerenga Ishockey som et attraktivt kommersielt produkt, i tett samarbeid med salgs- og markedsavdelingen. Knutsen trer i tillegg inn i styret i Vålerenga Ishockey AS, som styrets sportslige rådgiver.

  • Jeg har vært på isen i nesten hele mitt liv, og ønsket en litt annen rolle fremover. Samtidig går vi inn i en ny æra, og vi ser vi er nødt til å forsterke både administrasjon og det sportslige apparatet dersom vi skal ta tilbake hegemoniet i norsk ishockey, forteller Knutsen.

Knutsen har de siste årene fungert som Roy Johansens assistenttrener og som klubbens sportsjef. Denne rollen deles nå opp, og inn kommer to ikke helt ukjente ansikter.

Frikk Juell ny sportssjef Frikk Juell har fram til nå jobbet som utviklingsansvarlig i Vålerenga Ishockey og har hatt ansvar for klubbens U21-lag. Han går nå over i rollen som klubbens nye sportssjef. Tidligere har han jobbet med flere av de aldersbestemte landslagene i Norges Ishockeyforbund, og ansettelsen av Juell vitner om at klubben fortsetter arbeidet med å både utvikle og satse på unge spillere.

Morten Ask ny assistenttrener En annen nyansettelse er Vålerenga-profilen Morten Ask, som blir ny assistenttrener under Roy Johansen. Ask har en lang karriere i Vålerenga, samt at han spilt i USA, Tyskland, Finland og Sverige. Han er også en av tidenes mestspillende for det norske landslaget, og har deltatt i 14 mesterskap (VM, OL og OL-kvalifisering) på seniornivå.

Tilbake i toppen Vålerenga Ishockey har ambisiøse målsetning for de neste sesongene, og hovedtrener Roy Johansen er godt fornøyd med den nye sammensetningen.

  • Skal vi være best på isen, må vi også være best utenfor isen. Morten og Frikk vil bidra til å sikre at vi i enda større grad er med og kjemper i toppen, samtidig som vi ivaretar og videreutvikler de unge talentene vi har i klubben. Begge to veit godt hva Vålerenga er, og hvordan vi ønsker å fremstå både på og av isen, så dette ser jeg fram til, avslutter Johansen.