• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 7 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Tirsdag Tir 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Tirsdag Tir 5 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

Vålerenga Ishockey styrker staben

Vålerenga Ishockey går en ny æra i møte når dørene til nye Jordal Amfi åpnes, og nå forsterkes både administrasjon og det sportslige apparatet.

  1. oktober droppes pucken for første gang i seriesammenheng når Vålerenga Ishockey tar imot Grüner i nye Jordal Amfi. En ny og etterlengta epoke i klubbens historie skal skrives. Hvor mange publikummere man får invitere inn til denne begivenheten er uvisst, men noe kommer til å være annerledes uansett.

Espen Knutsen blir medieansvarlig Espen Knutsen vil ikke lenger bli å se boksen under Vålerenga Ishockeys kamper framover. Han vil framover være en del av administrasjonen som medieansvarlig, samt får en viktig rolle i å videreutvikle og bygge Vålerenga Ishockey som et attraktivt kommersielt produkt, i tett samarbeid med salgs- og markedsavdelingen. Knutsen trer i tillegg inn i styret i Vålerenga Ishockey AS, som styrets sportslige rådgiver.

  • Jeg har vært på isen i nesten hele mitt liv, og ønsket en litt annen rolle fremover. Samtidig går vi inn i en ny æra, og vi ser vi er nødt til å forsterke både administrasjon og det sportslige apparatet dersom vi skal ta tilbake hegemoniet i norsk ishockey, forteller Knutsen.

Knutsen har de siste årene fungert som Roy Johansens assistenttrener og som klubbens sportsjef. Denne rollen deles nå opp, og inn kommer to ikke helt ukjente ansikter.

Frikk Juell ny sportssjef Frikk Juell har fram til nå jobbet som utviklingsansvarlig i Vålerenga Ishockey og har hatt ansvar for klubbens U21-lag. Han går nå over i rollen som klubbens nye sportssjef. Tidligere har han jobbet med flere av de aldersbestemte landslagene i Norges Ishockeyforbund, og ansettelsen av Juell vitner om at klubben fortsetter arbeidet med å både utvikle og satse på unge spillere.

Morten Ask ny assistenttrener En annen nyansettelse er Vålerenga-profilen Morten Ask, som blir ny assistenttrener under Roy Johansen. Ask har en lang karriere i Vålerenga, samt at han spilt i USA, Tyskland, Finland og Sverige. Han er også en av tidenes mestspillende for det norske landslaget, og har deltatt i 14 mesterskap (VM, OL og OL-kvalifisering) på seniornivå.

Tilbake i toppen Vålerenga Ishockey har ambisiøse målsetning for de neste sesongene, og hovedtrener Roy Johansen er godt fornøyd med den nye sammensetningen.

  • Skal vi være best på isen, må vi også være best utenfor isen. Morten og Frikk vil bidra til å sikre at vi i enda større grad er med og kjemper i toppen, samtidig som vi ivaretar og videreutvikler de unge talentene vi har i klubben. Begge to veit godt hva Vålerenga er, og hvordan vi ønsker å fremstå både på og av isen, så dette ser jeg fram til, avslutter Johansen.