• Hovedpartnere

    Partnere

Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 3 Januar Jan
Tirsdag Tir 5 Januar Jan
Søndag Søn 15 August Aug
Onsdag Ons 18 August Aug
Lørdag Lør 21 August Aug
Tirsdag Tir 24 August Aug
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
I dag 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov

Ny seier i underholdende treningskamp

Stjernen gjestet Jordal for sesongens andre treningskamp.

Kampen starta med markant Stjernen-press og de fikk i tillegg to minutter overtall før minuttet var spilt. Det klarte de ikke å utnytte og det er vi som var nærmest scoring første fem minutter. Så fulgte noen minutter ingen tilskuerne, spillerne eller sekretariatet kommer til å huske særlig lenge. Sånn er ofte treningskamper men denne kampen skulle ta seg kraftig opp så vi spoler fram til

17.17 0-1 Litt klønete puckhåndtering medfører at Cangelosi snapper pucken i vår sone og en pasning til Brace senere synger det i nettet bak Søberg.

19.24 1-1 Se der danser Vål`enga - Jørgen Karterud og Kalle Ekelund setter fart på skøytene og kommer to mot en. Karterud passer til Ekelund og han avslutter dansen med puck i mål til 1-1.

Skuddstatistikk 18-6

  1. Periode

En helt ellevill periode som skulle gi oss hele seks scoringer - fire til oss og to til Stjernen. Perioden har bra tempo og mye fint offensivt spill og bød på strålende underholdning for tilskuerne.

21.06: 1-2 Stjernen får slippe enkelt til og Cangelosi skjærer inn i banen fra vantet upressa og legger en heller slapp backhand i krysset til Søberg. Brace og Heier med assist.

25.22 2-2 Vi lemper pucken langs vantet og bak målet til Stjernens keeper Arntsen og keeper går bak mål for å klarere. Han bommer på pucken og en jagende Colin Spaberg Olsen har ingen problemer med å ta kjøkkenveien og sette pucken i åpent mål - i undertall!

Så er det tid for Pontus Finstad-show der han virkelig får presentert seg for Jordal-publikummet - 363 i tallet i dag.

25.50 3-2 Under halvminuttet senere mottar Pontus Finstad pucken fra det referenten tror er en Stjernen-spiller etter skudd utenfor på deres blå helt ute ved vantet. Han tar strake veien mot Stjernen-målet og gjør ingen feil alene med keeper Arntsen.

27.05 4-2 Pontus Finstad, assists Tommy Taimi og Jørgen Karterud. St pass fra vår sone til midtsonen, nytt pass til Finstad i deres sone og han setter sitt andre for dagen. Nydelig og kontant angrep og vi har snudd kampen fra 1-2 til 4-2 på under to minutter!

29.04 4-3 Stjernen spiller 5 mot 3 og det blir ofte mål i fem mot tre. Her kommer pasningen til en helt umarkert Cangelosi på bakre stolpe og han pirker inn reduseringen. Brace og Heier med assist.

33.49 4-4 Cangelosi scorer, Igjen. Han Brace og Heier er frampå igjen og sørger for utligning.

36.28 5-4 Oppøyen i overtall, assists Daniel Sørvik og Jørgen Karterud - Daniel Sørvik skyter fra blå og Oppøyen står i slottet og styrer pucken elegant forbi keeper til ny ledelse.

Skuddstatistikk 12-10.

  1. periode

45.45 6-4 Vi får overtall og det tar bare noen sekunder før Tommy Taimi spiller fram Mika Partanen som får presentert seg for Jordal da han får tid til å sikte og plasserer pucken i keepers venstre hjørne.

Det ble med det ene målet i perioden og vi vinner 6-4. Referenten synes laget sto kampen ut på en mye bedre måte i dag enn det vi så i sesongens første treningskamp mot Grüner på søndag.

Skuddstatistikk 3. periode 10-13 Skuddstatistikk totalt: 40-29

Boxscore

Vi står dermed med to seire av to mulige i treningskampene så langt i den nye sesongen. Det betyr jo ikke all verden det, men det er langt mer gøy å vinne kamper enn å tape dem, både for spillerne og tilskuerne på tribunen. I dag var det 363 tilskuere, takk for at dere kom.

Lørdag kommer Storhamar på besøk i Jordal amfi og dropp er klokka 16. Vi håper du har anledning til å komme og vi minner om at vi kan slippe inn maks 1000 tilskuere - og vi håper å få til det på lørdag. Billetter kjøper du her så sees vi da.

Sesongkortinnehavere kan nå hente sine fysiske sesongkort i Sjappa. Uansett om du har et fysisk kort i hånda eller ikke må det hentes ut billett i billettluka (eller Sjappa) før kampstart. Treningskamper er inkludert i sesongkortet. Kjøp sesongkort her