• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Klassikeren

Det største oppgjøret i norsk hockey spilles på Jordal Amfi torsdag 19.00

Skrevet av Espen Bjørneseth, hockeyglad Klansmann

Torsdag er det kampen over alle kamper. Det største oppgjøret i Norsk ishockey. Oslo øst mot traktor, steinrøysa nedi bakken og slagstøvler. T-bane mot trillebår og høvelbenk. By mot land, Vålerenga mot Storhamar.

Gjør som 2000 oppegående og vakre mennesker allerede har gjort kjøp billett.
Billetter til deg og venna dine kjøper du her

Man får gåsehud bare ved tanken og på torsdag smeller det. Storhamar er erkefienden, hatobjekt nummer en. Laget det er aller best å vinne over. Det pleide å være Furuset men de gikk på ryggen og har bada rundt i første og andre divisjon siden.

På Hamar lærer man å hate Vålerenga før man kan gå og de har drikkevannkilden sin samme sted de slipper ut kloakken.

Det er klart sånne ting gjør noe med folk og vi har sympati med supporterne til Storhamar. Oppvekst under såpass graverende forhold gir utslag i at de er veldig, veldig sinte på alt som har med Oslo og Vålerenga å gjøre. Det er litt synd på dem og vi må huske på at de ikke kan noe for det selv, De er tross alt fra Hamar.

De har et godt hockeylag der oppe, det er da noe. Så folka på Hamar får seg dermed noen byturer i for å kjøpe kaffe latte og se ishockey i ny og ne. Jeg tror det er rein balsam for sjela deres.

Storhamar hadde en gledelig trøblete start på sesongen og har kava nede sånn litt over nedrykk lenge. De har imidlertid fått fart på skøytene i det siste og har karra seg opp på tredjeplass på tabellen når dette skrives, en plass og ett poeng bak oss. Det står dermed mye på spill torsdag og vi planlegger å rykke fra Storhamar igjen ved å vinne kampen. Klarer vi det er helga redda allerede på torsdag. Vi veit jo at tabellplassering ikke spiller noen rolle i disse oppgjørene for de lever sitt eget liv men at det er toppkamp setter en ekstra spiss på kampen. Erkefiendene er to av Norges beste lag.

Før jeg maler på videre om kampen torsdag vil jeg takke alle som var med på å lage stemning i Sparta amfi i lørdag. Vi var ikke så himla mange men vi laga god kok. Vi tapte dessverre kampen på isen, vi var ikke disiplinerte nok - men vi var nærmere å vinne nå enn før i år. Neste gang tar vi dem!

Tilbake til oppgjøret mot bønda på torsdag - det ryktes at det er satt opp to, kanskje tre busser som tar turen til hovedstaden. Det er mange hamarsinger som elsker Oslo så høyt at de blir boende her så regn med godt oppmøte på tribunene fra de blå/gule.

Det er det tredje oppgjøret mellom lagene i grunnserien og vi har en seier hver. Vi slo dem 2-1 på Jordal og de vant dessverre 3-2 oppe i silo`n.

Det blir tett, jevnt og spennende på torsdag. Det koker i hodet til spillerne, ingen vil tape denne kampen og laget som klarer å holde hodet kaldt og være disiplinerte vinner. Det koker i hodet til oss supportere også og vi skal gjøre vårt til å løfte stemninga godt over taket på amfiet. Jeg tror på Vålerenga og skal på kampen for å hjelpe og støtte gutta til seier. Selvsagt.

Det er allerede solgt 2000 billetter og jeg regner med at vi dobler det ganske lett før kampen droppes i gang torsdag. Dette er siste hjemmekampen før jul så ta på deg julegenseren og kom på kamp.

Det er Vålerenga - Storhamar og kampen droppes i gang 19.00

Billetter til alle kamper kjøper du her

Romjula nærmer seg og 4. juledag skal vi på kamp mot Frisk Asker på Jordal sammen. Jeg gleder meg! Billetter kjøper du via linken over.

30 desember skal vi treffes igjen, da skal vi til Fredrikstad sammen helt på tampen av året. Vertshusbussen er allerede over halvfull så det begynner å haste om du skal være med. Bestill plass av Nina på 917 55 725 så sees vi på bussen.

Men først skal vi knuse Storhamar på isen og tribunen torsdag. Dette er klassikeren du må få med deg fra tribunen, hockey er best live og aller best når vi slår Storhamar.

Vi sees på kampen torsdag. Heia VIF!