• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr

Dette var første istrening på Jordal Amfi

Endelig kunne vi ta i mot publikum til første istrening på nye Jordal Amfi.

Den første istreninga står høyt i kurs hos de fleste ivrige hockeysupporterne og på fredag var tradisjonen tilbake med tilskuere på tribunene på Jordal Amfi. Det gjorde nok godt for både spillere og fans.

I år hadde vi alliert oss med Klanen og Klanens puber for å lage en litt større ramme rundt den første istreninga og inviterte 400 fans til å være med på å feire at vi endelig er på is på Jordal igjen. Vi vil gjerne takke Klanen, ØST og Vålerenga Vertshus for et prikkfritt og meget godt arrangement i strålende sol utenfor Jordal Amfi. Dette må vi gjøre igjen!

Det så ut til at både små og store kosa seg i sola i Fanzone utenfor Jordal.Leskende drikke og god grillmat satt rammen rundt det hele. Stemninga kneppet opp et par hakk da Vålerengamusikken ble avløst av at Glenn Jensen ønska velkommen og intervjua vår nye trener Kenneth Larsen om årets sesong.

Kenneth Larsen er en gammel helt for mange og var klar på at han er glad for å være tilbake i Vålerenga selv om han fortsatt går seg vill i det nye amfiet. Kenneth tok opp viktigheten av at supporterne kommer tilbake til tribunene når sesongen starter, mye fordi det gir meget kjærkomne inntekter til ei slunken klubbkasse men også fordi støtten fra tribunen er meget viktig for både spillere og klubb. Sesongkort kjøper du her eller i Vålerengasjappa på Valle.

Treninga var 2x18 med rødt lag mot blått. De røde herja med de blå og dermed var det blått lag som måtte ut i strippestraffer etter kampen. Det så ut til at gutta hadde trent på straffer i sommer så det ble skuffende lite hud på de fremmøtte. Jonas Oppøyen var sistemann av isen men han slapp å kaste altfor mange plagg han også.

Etter treninga kom spillerne ut i fanzone for en prat, selfier og signering av autografer. Et meget populært innslag og det må nevnes at det var Cola-Roar som var den største stjerna tett fulgt av Zuccarello. Sånn er det og det må vi andre bare leve med.

Så koste folk seg videre og ble underholdt av intervjuer med både hjemkomne Mathis Olimb og kaptein Tobias Lindström. Lagets målsetting i år er ikke til å kimse av - det er the double. Intet mer, intet mindre.

Vi takker nok en gang Klanen, ØST og Vålerenga Vertshus for et herlig arrangement - og selvfølgelig publikum som ville feire den første istreninga sammen med oss. Takk for at dere kom.

Med første istrening unnagjort kommer det treningskamper som perler på ei snor framover.
På Jordal møter vi Grüner 15. august, Stjernen 18. august og Storhamar 21. august - vi vil veldig gjerne se deg der. Billetter kan du kjøpe allerede nå. Sesongkortholdere kommer gratis inn på våre treningskamper på Jordal ved å hente billett i Sjappa på forhånd eller henvende seg i billettluka på kampdag.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Salget av sesongkortet har starta. Meld deg på vårt nyhetsbrev her og hold deg oppdatert på både sesongkort og laget, REGISTRER DEG HER