• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 4 Januar Jan
Søndag Søn 9 Januar Jan
Tirsdag Tir 25 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Tirsdag Tir 1 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 8 Februar Feb
Torsdag Tor 10 Februar Feb
Tirsdag Tir 15 Februar Feb
Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar

Ingen nye er smittet - play on

Kampen mot Ringerike søndag går som planlagt

I dag var testene klare og entydige, ingen nye i eller rundt laget er smittet av Covid-19 i klubben og det er dermed klart for kamp på Jordal Amfi i morgen. Vålerenga - Ringerike spilles som planlagt!

Laget har vært i karantene siden en prøve fra en spiller var positiv onsdag og har i dag kunnet teste seg ut av karantenen. Det er vi ekstremt glade for.

I dagens situasjon tar vi alle gleder og oppturer vi kan få så dette er godt nytt. Vi håper virkelig at sesongen kan spilles ferdig selv om det ser litt vanskelig ut nå - midt inne i den høyeste smittetoppen så langt.

Vi har troa og er positive til at både seriespill og sluttspill kan gjennomføres for første gang siden 2019. Positive og negative på en gang, der altså.

Morgendagens kamp mot Ringerike Panthers er vårt fjerde møte denne sesongen og ting har ikke gått som vi har ønsket. Vi står med to tap og en seier mot dem så langt. Vi vant det første oppgjøret i Schjongshallen 3-2 etter scoringer av Tobias Lindström, Mika Partanen og Pontus Finstad.

Så tapte vi 4-3 på straffer i Jordal Amfi. Der sto Mika Partanen, Stefan Espeland og Magnus Brekke Henriksen for målene da vi tok ett poeng.

Den siste kampen mot dem var en fryktelig svak opptreden av oss og de tok alle tre poengene i Schjongshallen da de vant 4-2. Våre mål kom ved Calle Spaberg Olsen og Axel Sundberg. Søndag skal den kampen revansjeres og bare seier i ordinær tid er godt nok. undertegnede - den frivillige skriveslasken har ikke hatt anledning til å sjekke skadesituasjon men per nå ser det ut til at David Booth får sin debut for oss i morgen.

Intervju med Booth og Stefan Espeland finner du i en helt fersk episode av VIF Hockey-TV

Ringerike har festet et meget godt grep om den siste sluttspillplassen og har med sine 31 poeng 14 poeng ned til Grüner på 9. plass og 23 poeng ned til M/S. De har også spilt færre kamper enn bunnlagene. Oppover tabellen har de ni poeng opp til Storhamar på 7. plass.

Vi ligger på 5. plass men har har spilt to og tre færre kamper enn lagene over oss på tabellen. Full pott i hengekampene sender oss opp på tredjeplass men da må kamper som den mot Ringerike i morgen vinnes.

Vi kan ha 50 tilskuere i det rigide smitteverregimet og de har blitt trukket ut blant sesongkortholderne våre. Vi håper de få får en fin opplevelse og gleder oss til vi kan ta i mot flere tilskuere.

Kampen starter 15.30 og sendes på TV 2 Play.

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER