Samarbeidspartnere

Vålerenga Ishockey er Norges største ishockeyklubb med stolte tradisjoner og en sterk historisk tradisjon som fortsatt lever i klubben. Vi er Norges mestvinnende klubb innen lagidrett og faktisk verdens mestvinnende hockeylag. Klubbens tradisjon og historie legger et solid fundament for en vinnerkultur med kontinuitet!

Vålerenga Ishockeys samarbeidspartnere består av både store og mellomstore bedrifter i forskjellige bransjer. Vi arbeider aktivt sammen med våre partnere for å legge et godt grunnlag for gode og tette relasjoner som skal gi økt inntekt for begge parter over tid. Alle våre samarbeidsavtaler er skreddersydd og individuelt tilpasset våre partneres behov og ønsker.

Samarbeid med Vålerenga Ishockey gir våre partnere en økt profilering og en styrket synlighet som ligger høyt på målinger innen norsk idrett totalt sett. Vi scorer høyt ift andre idretter, og det er vi stolte av. For oss er det viktig at våre samarbeidspartnere har gode opplevelser sammen med klubben i form av gode sportslige resultater, bra kunde- og internpleie, at vi i fellesskap kan skaffe hverandre nye kunder, osv. Hos Vålerenga Ishockey «spiller vi alle på samme lag», enten det er sponsorer, spillere, trenere, ledere, supportere, osv.

Vålerenga Ishockey er klubben for alle, vi glemmer aldri hvor vi
kommer fra og hvilke verdier som har skapt oss.
Hos oss skal ingen føle seg utenfor,
alle skal være velkomne!

 

Vi skreddersyr alle våre samarbeidsavtaler,
så ta kontakt for mer informasjon.

Hovedsamarbeidspartnere

Norengros

www.norengros.no
Partner siden 2016

Norengros Johs Olsen AS er en Norengros’ avdeling i Oslo / Akershus og representerer her Norges største leverandør av forbruksvarer til næringsliv og offentlig sektor.

Riis Bilglass

www.bilglass.no
Partner siden 2009

Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede.Vi har ca 80 verksteder fordelt i hele Norge fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Glassarbeider på alt av person- vare- og lastebiler, foruten andre transportmidler, vil bli like fagmessig behandlet ved alle Riis Bilglass sine verksteder.

Hurtig-Gutta Transport AS

www.hurtig-gutta.no
Partner siden 2009.

Hurtig-Gutta Transport AS består av svært rutinerte og serviceinnstilte personer med lang erfaring innenfor transportyrket. Vi kjenner markedet godt, og vet hva våre kunder forventer av oss til enhver tid. Vi skal ikke bare dekke behovet for transport samt overholde tidsfrister, men også yte god service overfor våre kunder og deres mottakere.

Telia

www.telia.no
Partner siden 2015

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger i samfunnet som sammen med partnere fører verden nærmere alle kunder.

Stolt Bemanning

http://stoltbemanning.no/
Partner siden 2017.

Stolt har vært i kontinuerlig vekst siden oppstart i 2005 med hovedkontor og konsernledelse i Oslo. Per 2016 dekker vi Østlandet, Sør-Norge og Midt-Norge med avdelingskontor i Oslo, Arendal, Kristiansand, Trondheim og Fredrikstad. Vi skal utvide ytterligere med kontor i Vest- og Nord-Norge med sikte på å bli landsdekkende i 2018.

Samarbeidspartnere

3M

www.3m.no
Partner siden 2004

3M er et teknologisk konglomerat som betjener kunder og samfunn med innovative produkter og tjenester. Hvert av våre syv forretningsområder har ledende markedsposisjoner globalt og lokalt.

Advokatfirmaet Grette DA

www.grette.no
Partner siden 2013

Grettes kunnskapsrike, innsiktsfulle og engasjerte advokater hjelper deg med dine utfordringer. Alle har en bred og allsidig bakgrunn, men er spesialisert på ulike områder. Vi kan derfor tilby spisskompetanse på alle sentrale deler av forretningsjussen. Grette legger vekt på personlig service og et tett og tillitsfullt samarbeid uten formelle barrierer.

Andenæs VVS AS

www.andenes.no
Partner siden 2008.

Andenæs VVS AS er en rørleggerbedrift med røtter tilbake til 1939, som utfører alt innen rørleggerfaget!

Big Horn Steakhouse

www.bighorn.no
Partner siden 1992.

Big Horn Steak House forvalter en av de sterkeste merkevarene i norsk restaurantverden og er Norges ledende varemerke innen markedssegmentet for biff. Vi er et amerikansk inspirert Steak House og ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære.

Brenden & Co Stilasutleie

www.brenden.no
Partner siden 2007.

Brenden & Co Stillasutleie AS er en fjerdegenerasjons bedrift og har derfor meget lange tradisjoner innen stillasfaget. Vi har ekspertise innen lett stillas, tung stillas, nedkastrør, heiser og takoverbygg. Vi har kapasitet til å ta på oss alt fra store byggeprosjekt til små villaer.

Coca-Cola Drikker AS

www.coca-cola.no
Partner siden 1999.

Coca-Cola Enterprises Norge AS (CCEN) har hatt ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola produkter i Norge siden 1997, og er i dag landets største leverandør av alkoholfrie drikkevarer.

Cramo

www.cramo.no
Partner siden 2012.

Cramo leier ut maskiner, utstyr og moduler. Kundesegmentet vårt er størst innen entreprenørbransjen, men vi har også store kunder innen industri, offshore og offentlig sektor.

Carrier

www.carrier.com
Partner siden 2015.

Bygget på Willis Carriers oppfinnelse av moderne klimaanlegg i 1902, er Carrier verdensledende innen oppvarming, klimaanlegg og kjøling. Vi bygger kontinuerlig på vår historie med bevist innovasjon med nye produkter og tjenester som forbedrer global komfort og effektivitet.

Digitale Medier 1881 AS

www.1881.no
Partner siden 2012.

Digitale Medier 1881 AS driver Norges beste tjenester innen nummeropplysning, og ivaretar den digitale tilstedeværelsen til merkevaren 1881. Via www.1881.no og mobile apper får man tilgang til oppdaterte navn, nummer og adresser og ikke minst mye annen spennende tilleggsfunksjonalitet inkl. kart og veibeskrivelser.

Buss og Reiseservice AS

www.bussogreiseservice.no
Partner siden 2014.

Vi arrangerer reiser for grupper, skoler, firmaer og enkeltpersoner. Vårt motto er: For service og kvalitet. Mange hevder det, vi lever av det.

Byggpartner AS

www.tak.as
Partner siden 2014.

Byggpartner AS ble etablert i 1998 og er en velrenommert entreprenør innen alt av taktekkingsarbeid. Firmaet består av 50 ansatte og er sertifisert mesterbedrift.

Brewerey International

www.brewery.no
Partner siden 1998.

Brewery International AS er et av landets ledende selskap innen importøl. Siden starten i 1992 har vi etablert og bygget opp noen av verdens ledende merkevarer innen kategorien drikkevarer i det norske markedet. Selskapet har i tillegg en betydelig posisjon innen cider, RTD og energidrikk.

IDE House of Brands

www.idegroup.no
Partner siden 2018.

Suksess handler om å bli kjent igjen. IDÉ House of Brands leverer profilprodukter, klær, gaver, merkevarer og kampanjeprodukter til bedriftsmarkedet. Profilprodukter virker best når du velger et produkt som understreker målet din organisasjon ønsker å oppnå. Vi har over 25 års erfaring med å velge ut de riktige produktene sammen med våre kunder og kan med trygghet si at dette kan vi.

Erik Arnesen Bryn AS

www.erik-arnesen-bryn.no
Partner siden 2001.

Erik Arnesen Bryn AS er forhandler for Volkswagen personbil, nyttekjøretøy og Audi personbil, og har over 100 hyggelige medarbeidere. Det viktigste for oss er at du som kunde skal bli begeistret og trives hos oss, samt få den servicen du forventer. Vi skal gjøre ting riktig første gang, til avtalt tid og pris. Dette har vært vårt motto siden 1946. Vi lover å ta deg på alvor. Du er alltid velkommen hos oss!

Elite Marketing

www.elitemarketing.no
Partner siden 2014.

Elite Medical er Elite Marketings storsatsning innen idrettsmedisinske og skadeforebyggende artikler. Elite Marketing har gjennom de siste 25 årene levert førstehjelpsutstyr til bedrifter over hele Norge. Elite Medical tilbyr profesjonell kompetanse innen tilretteleggelse og oppfølging av idrettslag og idrettsklubber.

Garnes Data AS

www.garnesdata.no
Partner siden 2011.

Garnes Data er bedriftens totalleverandør av IT og kommunikasjon – vi sørger for at din bedrift har optimale løsninger i takt med utviklingen og med forutsigbare og fornuftige kostnader.

Broderi & Laser Eksperten AS

www.broderieksperten.no
Partner siden 2017.

Broderi & Laser Eksperten AS er et Oslobasert produksjonsfirma i logo & profileringsbransjen. Vi har holdt på i over 30 år og har tilsammen mer enn 100 års sammenlagt erfaring i faget.

Det er i dag 14 ansatte og det omsettes for ca. 15.mill kr netto i året.

General

www.pingvinklima.no
Partner siden 2009.

Hovedkontoret til General er lokalisert i Kawasaki i Japan. General produserer aircondition, kjøleskap, fremvisere, plasmaskjermer, overvåkningssystemer med mer. Fire fabrikker er lokalisert i Japan, tre i Thailand og to i Kina. Gruppen består av 5.000 ansatte.

HAV AS

www.havas.no
Partner siden 2016.

HAV (Habilitet – Ansvar – Velvære) ble etablert i januar 2004 og med dette, det første firma til å levere Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA). Hav har levert BPA siden oppstart og samarbeider i dag med kommuner i hele Norge. Dette har gitt dem kompetanse, erfaring og trygghet som BPA leverandør.

Color Line

www.colorline.no
Partner siden 2017.

Color Line er Norges største og et av Europas ledende selskap innen europeisk nærskipsfart. Selskapet opererer seks skip på fire linjer mellom Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, med cruise på ruten mellom Oslo og Kiel, transport på rutene mellom Larvik og Kristiansand til Hirtshals, og transport og shopping på ruten mellom Sandefjord og Strømstad.

Rett Bygg AS

www.rettbygg.no
Partner siden 2017.

Rett Bygg AS ble stiftet mars 2012, og har siden oppstart drevet med rehabiliteringsarbeider innenfor bygg og anleggsbransjen. Kundemassen er i hovedsak proffmarkedet, herunder privat og offentlig. Markedsområde er hovedsakelig Oslo og Akershus men også ellers på Østlandet

Kiwi Norge AS

www.kiwi.no
Partner siden 2012.

KIWI er den yngste av lavpriskjedene. Det gir oss en utfordrerrolle som vi trives godt med og innebærer at vi må tørre å gjøre ting som bidrar til å skille oss ut fra konkurrentene våre. Derfor er det mer enn bare grønnfargen som skiller KIWI fra de andre lavpriskjeder.

Williams Caravan

www.williams-caravan.no
Partner siden 2017.

Gjennom mer enn 30 år har vi solgt gode ferieopplevelser på hjul til det norske folk.
Det har gitt oss en unik erfaring og kompetanse på området, – og ikke minst mange gode kunderelasjoner. Og nettopp å kunne tilby et produkt som omfavner god oppfølging og service er helt grunnleggende for oss. Vi fører kun kjente merker og kan tilby et bredt utvalg av nye og brukte campingvogner og bobiler i alle prisklasser. Vi har også et bredt utvalg av tilbehør til rimelige priser i butikken. Og de gode rådene får du på kjøpet!

Velkommen innom ditt caravansenter midt i mellom Østfoldbyene!

Mamut Visma

www.mamut.no
Partner siden 2001.

Mamut ble etablert i 1994 og er en ledende leverandør av administrative programvareløsninger og Internettbaserte tjenester til små og mellomstore virksomheter i Europa. Mamut tilbyr komplette og brukervennlige løsninger til markedets beste forhold mellom pris og ytelse med integrerte løsninger for økonomistyring/regnskap, salgsstøtte, kunde- og kontaktoppfølging (CRM), innkjøp/logistikk, lønn/personal, prosjektstyring, e-handel, domener, e-post og webhotell. arbeidsdagen med en Mamut One-løsning. Mamut er et selskap i Visma.

Nordia Payment Services AS

www.nordiapay.no
Partner siden 2014.

Nordia leverer betalingsterminaler til det norske markedet, fra butikken på hjørnet til de større kjedene. I tillegg til betalingsterminaler (stasjonære og mobile), tilbyr vi også Teknisk support, Serviceavtaler, Rekvisita samt utleie av betalingsterminaler.

Nordic Choice Hotels

www.nordicchoicehotels.no
Partner siden 2015.

Nordic Choice skal være førstevalget for reisende i Norden og Baltikum. Vi har bred dekning og markedsfører 5 markedstilpassede merkevarer for fritidsreisende, forretningsreisende og kurs- og konferansearrangøre

Bertel O Steen

www.bos.com
Partner siden 2017.

Bertel O. Steen Detalj er en av Nordens største aktører innen salg og servicetjenester for personbiler, varebiler, lastebiler og busser.

Vi forhandler og tilbyr autoriserte verksteder for merkene Mercedes-Benz, Smart®, Peugeot, Citroën, Kia, DS og Fuso. Du finner våre hel- og deleide forhandlere i hele Norge, fra Kristiansand i sør til Verdal i nord. Bertel O. Steen detalj er en del av Bertel O. Steen konsernet

Norsk Gjenvinning AS

www.norskgjenvinning.no
Partner siden 2009.

Norsk Gjenvinning er det rom for både store tanker og tusenvis av handlinger hver eneste dag.De store tankene er knyttet til samfunnsnytten av det vi gjør. Når vi velger å si tusenvis av handlinger tenker vi på alle de aktivitetene vi gjør over hele landet hver eneste dag. Handlinger som bidrar til å gi mer enn 40 000 kunder en enklere hverdag. Alle disse handlingene skal være preget av vår høye ambisjon om å levere over forventning og ikke minst være basert på våre verdier. Verdier som stiller krav til at vi skal være profesjonelle, proaktive og lagspillere.

NP Bygg

www.npbygg.no
Partner siden 2008.

NP Bygg har blitt formet ut fra en drøm om å skape en entreprenør- virksomhet som skal sette en ny standard for hva kvalitet står for – i alle ledd av byggeprosessen. Et sted hvor man aldri skal gå snarveier. Et sted hvor man nøye følger lovverk og regler. Her kommer man gjennom respekt for spilleregler og samarbeid med sine medspillere frem til finalen og leverer et bygg som mer enn tilfredsstiller kundens forventninger.

NP Bygg er et verdi drevet selskap. Visjonen «vi bygger for livet – i dag og i morgen» sier hvor vi skal og hvor vi kommer fra.

Forretningsidéen «NP Bygg utfører entrepriser etter morgendagens standard til profesjonelle byggherrer i Oslo og Akershus med høye krav til kvalitet» støtter opp om denne visjonen.

Verdiene «kompetanse, langsiktighet, ansvar, respekt og trygghet» leder oss dit. Verdiene hjelper oss til å ta de rette valgene hver dag.

Oslo Brannsikring AS

www.oslo-brannsikring.no
Partner siden 2012.

Oslo brannsikring ble stiftet i 2003 og holder til i lokaler på Helsfyr/Etterstad i Oslo. Våre saksbehandlere har til sammen over 100 års erfaring innen fagområdet brannsikring.

Vi er landsdekkende gjennom vårt eierskap til Protecta. Vi har en omsetning på ca. 55 mill. og har meget god økonomi.

Anker Renhold

www.anker-renhold.no
Partner siden 2016.

Anker Renhold leverer Svanemerket renhold og service med høy kvalitet. Offentlig godkjent renholdsvirksomhet som leverer renhold i hele Oslo/Akershus

Pizza & Kina Expressen

www.22222222.no
Partner siden 2014.

Pizza & Kina Expressen tilbyr et bredt spekter av retter levert hjem eller som take out. Vår meny består av totalt ca. 75 forskjellige retter med rikelige porsjoner. Kjeden har 9 avdelinger som dekker Stor-Oslo fra Kolsås og Sandvika i vest, til Lambertseter og Kalbakken i øst.

Polar Elektro Norge AS

www.pulsklokke.no
Partner siden 2007.

POLAR hjelper deg med å få innblikk i treningen din. Vi tilskriver det en kombinasjon av ekspertise innenfor sport, fysiologi og elektronikk, i forening med en forståelse av kundens behov. Det kommer derfor ikke som noen overraskelse at vi har gått foran og vist vei innen teknologisk innovasjon og hjertefrekvensmåling siden 1977.

Profil Service

www.profilservice.no
Partner siden 1997.

Profilservice eies av 3 av Norges ledende bedrifter innen trykksaksproduksjon og utstillingssystemer. Dette gjør at vi til enhver tid kan gi deg de beste løsningene for din produksjon. Det finnes etterhvert utallige muligheter når det gjelder både trykkmetoder og ikke minst materialer og etterbehandling.

PSS Securitas

www.pss-as.no
Partner siden 2015.

PSS Securitas er et heleid datterselskap av Securitas AS. Selskapet arbeider innen tre segmenter. Ordensvakter til utelivet, messer/konserter/arrangementer og spesialtjenester.

Vi har i 2016 over 2.000 ordensvakter over hele Norge.

Radio Metro (21st Venture AS)

www.radiometro.no
Partner siden 2015.

Radio Metro er en ny radiostasjon som startet opp i Oslo og Akershus i 2009. Vi har senere utvidet og du finner oss nå blant annet i Oslo, Romerike, Indre Østfold, Gjøvik, Lillehammer, Kongsberg, Hønefoss og Drammen.

RSI Service AS

www.rsiservice.no
Partner siden 2014.

Vi er i dag markedsleder, med 20 års erfaring, innen service og levering av renholdsmaskiner. Å har derfor opparbeidet oss betydelig kunnskap når det gjelder leveranser til moppevaskerier, hotell/restauranter, sykehjem/sykehus, skoler/barnehager, stall/kennel, butikker, lager og offshore/shipping. Uansett om ditt behov er stort eller lite, vil vi kunne skreddersy og levere maskinelle løsninger etter ditt behov.

SponsorLink AS

www.sponsor-link.no
Partner siden 2015.

SponsorLink AS hjelper deg med å skreddersy din gruppereise fra a-å, både firmaturer og privat. Vi tilbyr fotballtur, golfreise og arrangementer innenfor vintersporten

Ticketmaster

www.ticketmaster.no
Partner siden 2011.

Billettservice AS eies av Ticketmaster, verdens ledende selskap innen billettsalg. Billettservice fokuserer på god kundeservice, og bruker et nettverk av utsalgssteder for kjøp og reservasjon.

Tissot – Swatch Group

www.tissot.ch
Partner siden 1997.

Tissot SA er en sveitsisk produsent av klokker og tidtakersystemer, grunnlagt i 1853. Selskapet er i dag en del av Swatch-gruppen.

Thorshov Sport AS

www.torshovsport.no
Partner siden 2006.

Torshov Sport består av seks spesialbutikker innen fotball, sykkel, ski, hockey og fiske på Torshov i Oslo. I april 2012 åpnet vi fotballbutikk på Sandvika Storsenter.

United Bakeries

www.united-bakeries.no
Partner siden 2002.

United Bakeries er et franskinspirert håndverksbakeri. Våre brød er bakt etter tradisjonelle, franske oppskrifter med surdeigskultur, og har lang hevetid. Vi har bakverk i flere varianter, fra de klassiske franske croissantene, til de tradisjonsrike norske hvetebollene.

Univern

www.univern.no
Partner siden 2008.

Univern er i dag en av Norges ledende leverandører av personlig verneutstyr og arbeidsklær.

Vålerenga Sport AS

www.sjappa.net
Partner siden 1997.

Vålerengas egen supporterbutikk.

WANG hockey 15ar

WANG Toppidrett

www.wang.no
Partner siden 2006.

Som en del av spilleutviklingen i Vålerenga elite og bredde har vi samarbeid med WANG Toppidrett Oslo.

WANG UNG Oslo – Vålerenga bredde har spillere født 2003 og  2004 på WANG UNG Oslo.

Søknadsfrist på skolene er 1.mars

marlenenoklogo

Marlene

www.marlene.it
Partner siden 2018.

De er sju, fargerike, knasende og de kommer fra Sør Tyrol i de Italienske alpene. Et områder der solen skinner mer enn 300 dager i året og den friske luften fra fjellene møtes i en behagelig kontrast av brisen fra Middelhavet. De er Marlene®  epler, døtre av Alpene. Nå distribueres de også i Norge. Marlene®  epler karakteriseres ved deres brede spekter av variasjoner og deres friskhet. Nysgjerrig på å lære mer om Marlene®  epler? Les hele historien på www.marlene.it

Wepack

www.wepack.no
Partner siden 2013.

Wepack er et firma som har spesialisert seg på ulike pakkeoppdrag, i tillegg har vi lagerkapasitet for flere tusen paller.

Woie Assuranse AS

www.woie.no
Partner siden 2011.

Forsikringsrådgivning handler om mer enn riktig pris. I tillegg til konkurransedyktige priser tilbyr Woie Assuranse viktig erfaring og kunnskap.

Økern Engros

www.auto-utrustning.no
Partner siden 2001.

Engroshandel med frukt og grønnsaker.

IT Grafisk

www.itgrafisk.no
Partner siden 2016.

IT Grafisk er blant de eldste grafiske bedriftene i Oslo og ble opprinnelig stiftet i 1917, og er altså 100 år til neste år. Målet var aldri å bli størst – men å levere best kvalitet raskt – og til en riktig pris. Slik har vi utviklet oss i takt med tiden. Og fremstår i dag som en av de mest moderne grafiske bedrifter i Norge, med det absolutt siste innen teknologi.