Samarbeidspartnere

Vålerenga Ishockey er Norges største ishockeyklubb med stolte tradisjoner og en sterk historisk tradisjon som fortsatt lever i klubben. Vi er Norges mestvinnende klubb innen lagidrett og faktisk verdens mestvinnende hockeylag. Klubbens tradisjon og historie legger et solid fundament for en vinnerkultur med kontinuitet!

Vålerenga Ishockeys samarbeidspartnere består av både store og mellomstore bedrifter i forskjellige bransjer. Vi arbeider aktivt sammen med våre partnere for å legge et godt grunnlag for gode og tette relasjoner som skal gi økt inntekt for begge parter over tid. Alle våre samarbeidsavtaler er skreddersydd og individuelt tilpasset våre partneres behov og ønsker.

Samarbeid med Vålerenga Ishockey gir våre partnere en økt profilering og en styrket synlighet som ligger høyt på målinger innen norsk idrett totalt sett. Vi scorer høyt ift andre idretter, og det er vi stolte av. For oss er det viktig at våre samarbeidspartnere har gode opplevelser sammen med klubben i form av gode sportslige resultater, bra kunde- og internpleie, at vi i fellesskap kan skaffe hverandre nye kunder, osv. Hos Vålerenga Ishockey «spiller vi alle på samme lag», enten det er sponsorer, spillere, trenere, ledere, supportere, osv.

Vålerenga Ishockey er klubben for alle, vi glemmer aldri hvor vi
kommer fra og hvilke verdier som har skapt oss.
Hos oss skal ingen føle seg utenfor,
alle skal være velkomne!

 

Vi skreddersyr alle våre samarbeidsavtaler,
så ta kontakt for mer informasjon.

Hovedsamarbeidspartnere

Norengros

www.norengros.no
Partner siden 2016

Norengros Johs Olsen AS er en Norengros’ avdeling i Oslo / Akershus og representerer her Norges største leverandør av forbruksvarer til næringsliv og offentlig sektor.

Riis Bilglass

www.bilglass.no
Partner siden 2009

Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede.Vi har ca 80 verksteder fordelt i hele Norge fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Glassarbeider på alt av person- vare- og lastebiler, foruten andre transportmidler, vil bli like fagmessig behandlet ved alle Riis Bilglass sine verksteder.

Hurtig-Gutta Transport AS

www.hurtig-gutta.no
Partner siden 2009.

Hurtig-Gutta Transport AS består av svært rutinerte og serviceinnstilte personer med lang erfaring innenfor transportyrket. Vi kjenner markedet godt, og vet hva våre kunder forventer av oss til enhver tid. Vi skal ikke bare dekke behovet for transport samt overholde tidsfrister, men også yte god service overfor våre kunder og deres mottakere.

Telia

www.telia.no
Partner siden 2015

Stolt Bemanning

http://stoltbemanning.no/
Partner siden 2017.

Stolt har vært i kontinuerlig vekst siden oppstart i 2005 med hovedkontor og konsernledelse i Oslo. Per 2016 dekker vi Østlandet, Sør-Norge og Midt-Norge med avdelingskontor i Oslo, Arendal, Kristiansand, Trondheim og Fredrikstad. Vi skal utvide ytterligere med kontor i Vest- og Nord-Norge med sikte på å bli landsdekkende i 2018.

Samarbeidspartnere

3M

www.3m.no
Partner siden 2004

3M er et teknologisk konglomerat som betjener kunder og samfunn med innovative produkter og tjenester. Hvert av våre syv forretningsområder har ledende markedsposisjoner globalt og lokalt.

Advokatfirmaet Grette DA

www.grette.no
Partner siden 2013

Grettes kunnskapsrike, innsiktsfulle og engasjerte advokater hjelper deg med dine utfordringer. Alle har en bred og allsidig bakgrunn, men er spesialisert på ulike områder. Vi kan derfor tilby spisskompetanse på alle sentrale deler av forretningsjussen. Grette legger vekt på personlig service og et tett og tillitsfullt samarbeid uten formelle barrierer.

Amfi Eiendom AS

www.amfi.no
Partner siden 2007
Også sponsor av Norges Ishockeyforbund.

Amfi er et selskap i Olav Thon Gruppen og har sitt hovedkontor i Surnadal på Nordmøre.. Amfi Drift AS har drifts- og forvaltningsansvar for 66 kjøpesentre i hele landet. Kjedens oppgave er å samordne driften og videreutvikle kjøpesentrene, til felles glede og nytte for kunder og leietakere.

Andenæs VVS AS

www.andenes.no
Partner siden 2008.

Andenæs VVS AS er en rørleggerbedrift med røtter tilbake til 1939, som utfører alt innen rørleggerfaget!

Auto-Utrustning AS

www.auto-utrustning.no
Partner siden 2014.

Spesialverksted for person, yrkesbiler og busser. Vi i Auto-Utrustning fokuserer på tilbehør og utstyr som gir deg en tryggere og bedre hverdag.

Big Horn Steakhouse

www.bighorn.no
Partner siden 1992.

Big Horn Steak House forvalter en av de sterkeste merkevarene i norsk restaurantverden og er Norges ledende varemerke innen markedssegmentet for biff. Vi er et amerikansk inspirert Steak House og ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære.

Brenden & Co Stilasutleie

www.brenden.no
Partner siden 2007.

Brenden & Co Stillasutleie AS er en fjerdegenerasjons bedrift og har derfor meget lange tradisjoner innen stillasfaget. Vi har ekspertise innen lett stillas, tung stillas, nedkastrør, heiser og takoverbygg. Vi har kapasitet til å ta på oss alt fra store byggeprosjekt til små villaer.

Monk AS

www.monk.no
Partner siden 2016.

Monk AS, er et mediebyrå i Oslo som har laget, og “hoster” hjemmesiden til Vålerenga Ishockey. Monk er et byrå med en stadig voksende kundegruppe, og har imponert til seg store og annerkjente kunder. Tryg Forsikring, Norwegian Rain, VIF, og Oslo Operahus er noen nevne.

Broderi & Lasereksperten

www.broderieksperten.no
Partner siden 2005.

Buss og Reiseservice AS

www.bussogreiseservice.no
Partner siden 2014.

Vi arrangerer reiser for grupper, skoler, firmaer og enkeltpersoner. Vårt motto er: For service og kvalitet. Mange hevder det, vi lever av det.

Byggpartner AS

www.tak.as
Partner siden 2014.

Byggpartner AS ble etablert i 1998 og er en velrenommert entreprenør innen alt av taktekkingsarbeid. Firmaet består av 50 ansatte og er sertifisert mesterbedrift.

Brewerey International

www.brewery.no
Partner siden 1998.

Brewery International AS er et av landets ledende selskap innen importøl. Siden starten i 1992 har vi etablert og bygget opp noen av verdens ledende merkevarer innen kategorien drikkevarer i det norske markedet. Selskapet har i tillegg en betydelig posisjon innen cider, RTD og energidrikk.

Coca-Cola Drikker AS

www.coca-cola.no
Partner siden 1999.

Coca-Cola Enterprises Norge AS (CCEN) har hatt ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola produkter i Norge siden 1997, og er i dag landets største leverandør av alkoholfrie drikkevarer.

Cramo

www.cramo.no
Partner siden 2012.

Cramo leier ut maskiner, utstyr og moduler. Kundesegmentet vårt er størst innen entreprenørbransjen, men vi har også store kunder innen industri, offshore og offentlig sektor.

Digitale Medier 1881 AS

www.1881.no
Partner siden 2012.

Digitale Medier 1881 AS driver Norges beste tjenester innen nummeropplysning, og ivaretar den digitale tilstedeværelsen til merkevaren 1881. Via www.1881.no og mobile apper får man tilgang til oppdaterte navn, nummer og adresser og ikke minst mye annen spennende tilleggsfunksjonalitet inkl. kart og veibeskrivelser.

Carrier

www.carrier.com
Partner siden 2015.

Erik Arnesen Bryn AS

www.erik-arnesen-bryn.no
Partner siden 2001.

Erik Arnesen Bryn AS er forhandler for Volkswagen personbil, nyttekjøretøy og Audi personbil, og har over 100 hyggelige medarbeidere. Det viktigste for oss er at du som kunde skal bli begeistret og trives hos oss, samt få den servicen du forventer. Vi skal gjøre ting riktig første gang, til avtalt tid og pris. Dette har vært vårt motto siden 1946. Vi lover å ta deg på alvor. Du er alltid velkommen hos oss!

Elite Marketing

www.elitemarketing.no
Partner siden 2014.

Elite Medical er Elite Marketings storsatsning innen idrettsmedisinske og skadeforebyggende artikler. Elite Marketing har gjennom de siste 25 årene levert førstehjelpsutstyr til bedrifter over hele Norge. Elite Medical tilbyr profesjonell kompetanse innen tilretteleggelse og oppfølging av idrettslag og idrettsklubber.

Garnes Data AS

www.garnesdata.no
Partner siden 2011.

Garnes Data er bedriftens totalleverandør av IT og kommunikasjon – vi sørger for at din bedrift har optimale løsninger i takt med utviklingen og med forutsigbare og fornuftige kostnader.

General

www.pingvinklima.no
Partner siden 2009.

Hovedkontoret til General er lokalisert i Kawasaki i Japan. General produserer aircondition, kjøleskap, fremvisere, plasmaskjermer, overvåkningssystemer med mer. Fire fabrikker er lokalisert i Japan, tre i Thailand og to i Kina. Gruppen består av 5.000 ansatte.

Giraff Media

www.giraffmedia.no
Partner siden 2015.

HAV AS

www.havas.no
Partner siden 2016.

HAV (Habilitet – Ansvar – Velvære) ble etablert i januar 2004 og med dette, det første firma til å levere Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA). Hav har levert BPA siden oppstart og samarbeider i dag med kommuner i hele Norge. Dette har gitt dem kompetanse, erfaring og trygghet som BPA leverandør.

Isklar

www.isklar.no
Partner siden 2002.

Isklar er et naturlig mineralvann fra Isklarkilden i Hardanger. Vi henter artesisk kildevann fra Folgefonna, en 6000 år gammel isbre. Vannet tappes direkte fra kilden et par hundre meter under breen, på grensen til Folgefonna nasjonalpark. Samarbeidspartner United Bakeries leverer Isklar til Vålerenga Ishockey.

Kiwi Norge AS

www.kiwi.no
Partner siden 2012.

KIWI er den yngste av lavpriskjedene. Det gir oss en utfordrerrolle som vi trives godt med og innebærer at vi må tørre å gjøre ting som bidrar til å skille oss ut fra konkurrentene våre. Derfor er det mer enn bare grønnfargen som skiller KIWI fra de andre lavpriskjeder.

Malemester Jens Petter Lunde

www.jpl.no
Partner siden 2016.

Malermester Jens Petter Lunde ble etablert i 1974 og har base i Oslo. I mer enn 40 år har vi opparbeidet erfaring og høy kompetanse innen malerfarget, samt totalrenoveringer som omfatter andre fagområder.

Mamut ASA

www.mamut.no
Partner siden 2001.

Mamut ble etablert i 1994 og er en ledende leverandør av administrative programvareløsninger og Internettbaserte tjenester til små og mellomstore virksomheter i Europa. Mamut tilbyr komplette og brukervennlige løsninger til markedets beste forhold mellom pris og ytelse med integrerte løsninger for økonomistyring/regnskap, salgsstøtte, kunde- og kontaktoppfølging (CRM), innkjøp/logistikk, lønn/personal, prosjektstyring, e-handel, domener, e-post og webhotell. arbeidsdagen med en Mamut One-løsning. Mamut er et selskap i Visma.

Marthes lekestue

www.martheslekestue.no
Partner siden 2016.

Marthes lekestue er en av Oslos flotteste gave og lekebutikker. Butikken ligger bak slottet og har fokus på kvalitet, service og trender. Kom innom å opplev magien. Hegdehaugsveien 28.

Nordia Payment Services AS

www.nordiapay.no
Partner siden 2014.

Nordia leverer betalingsterminaler til det norske markedet, fra butikken på hjørnet til de større kjedene. I tillegg til betalingsterminaler (stasjonære og mobile), tilbyr vi også Teknisk support, Serviceavtaler, Rekvisita samt utleie av betalingsterminaler.

Nordic Choice Hotels

www.nordicchoicehotels.no
Partner siden 2015.

Nordic Choice skal være førstevalget for reisende i Norden og Baltikum. Vi har bred dekning og markedsfører 5 markedstilpassede merkevarer for fritidsreisende, forretningsreisende og kurs- og konferansearrangøre

Norsk Gjenvinning AS

www.norskgjenvinning.no
Partner siden 2009.

Norsk Gjenvinning er det rom for både store tanker og tusenvis av handlinger hver eneste dag.De store tankene er knyttet til samfunnsnytten av det vi gjør. Når vi velger å si tusenvis av handlinger tenker vi på alle de aktivitetene vi gjør over hele landet hver eneste dag. Handlinger som bidrar til å gi mer enn 40 000 kunder en enklere hverdag. Alle disse handlingene skal være preget av vår høye ambisjon om å levere over forventning og ikke minst være basert på våre verdier. Verdier som stiller krav til at vi skal være profesjonelle, proaktive og lagspillere.

NP Bygg

www.npbygg.no
Partner siden 2008.

NP Bygg AS ble etablert i 1986 og har i mange år vært en tradisjonell og dyktig tømrerbedrift som har ivaretatt sin profesjon på en profesjonell og utviklende måte.

Oslo Brannsikring AS

www.oslo-brannsikring.no
Partner siden 2012.

Oslo Brannsikring AS runder 10 år i bransjen i 2013.

Anker Renhold

www.anker-renhold.no
Partner siden 2016.

Anker Renhold leverer Svanemerket renhold og service med høy kvalitet. Offentlig godkjent renholdsvirksomhet som leverer renhold i hele Oslo/Akershus

Pizza & Kina Expressen

www.22222222.no
Partner siden 2014.

Pizza & Kina Expressen tilbyr et bredt spekter av retter levert hjem eller som take out. Vår meny består av totalt ca. 75 forskjellige retter med rikelige porsjoner. Kjeden har 9 avdelinger som dekker Stor-Oslo fra Kolsås og Sandvika i vest, til Lambertseter og Kalbakken i øst.

Polar Elektro Norge AS

www.pulsklokke.no
Partner siden 2007.

POLAR hjelper deg med å få innblikk i treningen din. Vi tilskriver det en kombinasjon av ekspertise innenfor sport, fysiologi og elektronikk, i forening med en forståelse av kundens behov. Det kommer derfor ikke som noen overraskelse at vi har gått foran og vist vei innen teknologisk innovasjon og hjertefrekvensmåling siden 1977.

Profil Service

www.profilservice.no
Partner siden 1997.

Profilservice eies av 3 av Norges ledende bedrifter innen trykksaksproduksjon og utstillingssystemer. Dette gjør at vi til enhver tid kan gi deg de beste løsningene for din produksjon. Det finnes etterhvert utallige muligheter når det gjelder både trykkmetoder og ikke minst materialer og etterbehandling.

PSS Securitas

www.pss-as.no
Partner siden 2015.

Radio Metro (21st Venture AS)

www.radiometro.no
Partner siden 2015.

Radio Metro er en ny radiostasjon som startet opp i Oslo og Akershus i 2009. Vi har senere utvidet og du finner oss nå blant annet i Oslo, Romerike, Indre Østfold, Gjøvik, Lillehammer, Kongsberg, Hønefoss og Drammen.

RSI Service AS

www.rsiservice.no
Partner siden 2014.

Vi er i dag markedsleder, med 20 års erfaring, innen service og levering av renholdsmaskiner. Å har derfor opparbeidet oss betydelig kunnskap når det gjelder leveranser til moppevaskerier, hotell/restauranter, sykehjem/sykehus, skoler/barnehager, stall/kennel, butikker, lager og offshore/shipping. Uansett om ditt behov er stort eller lite, vil vi kunne skreddersy og levere maskinelle løsninger etter ditt behov.

SponsorLink AS

www.sponsor-link.no
Partner siden 2015.

SponsorLink AS hjelper deg med å skreddersy din gruppereise fra a-å, både firmaturer og privat. Vi tilbyr fotballtur, golfreise og arrangementer innenfor vintersporten

Ticketmaster

www.ticketmaster.no
Partner siden 2011.

Billettservice AS eies av Ticketmaster, verdens ledende selskap innen billettsalg. Billettservice fokuserer på god kundeservice, og bruker et nettverk av utsalgssteder for kjøp og reservasjon.

Tissot – Swatch Group

www.tissot.ch
Partner siden 1997.

Tissot SA er en sveitsisk produsent av klokker og tidtakersystemer, grunnlagt i 1853. Selskapet er i dag en del av Swatch-gruppen.

Thorshov Sport AS

www.torshovsport.no
Partner siden 2006.

Torshov Sport består av seks spesialbutikker innen fotball, sykkel, ski, hockey og fiske på Torshov i Oslo. I april 2012 åpnet vi fotballbutikk på Sandvika Storsenter.

United Bakeries

www.united-bakeries.no
Partner siden 2002.

United Bakeries er et franskinspirert håndverksbakeri. Våre brød er bakt etter tradisjonelle, franske oppskrifter med surdeigskultur, og har lang hevetid. Vi har bakverk i flere varianter, fra de klassiske franske croissantene, til de tradisjonsrike norske hvetebollene.

Univern

www.univern.no
Partner siden 2008.

Univern er i dag en av Norges ledende leverandører av personlig verneutstyr og arbeidsklær.

Visumservice AS

www.visumservice.no
Partner siden 2011.

Visumservice AS er et norsk selskap som tar hånd om alt det praktiske innenfor visumsøknader,arbeidstillatelser, legalisering og oversettelse av dokumenter. Visumservice AS har kontorer i Norge, Sverige og Danmark og har i tillegg agenter i Storbritannia og Tyskland og flere andre steder i Europa gjennom agenter. Vi kan derfor håndtere visumsøknader, arbeidstillatelser, legalisering av dokumenter og oversettelse for alle borgere på en rask og effektiv måte.

Vålerenga Sport AS

www.sjappa.net
Partner siden 1997.

Vålerengas egen supporterbutikk.

WABA Gruppen AS

www.waba.no
Partner siden 2012.

WANG Toppidrett

www.wang.no
Partner siden 2006.

Privat skole med Toppidrettslinjer.

Wepack

www.wepack.no
Partner siden 2013.

Wepack er et firma som har spesialisert seg på ulike pakkeoppdrag, i tillegg har vi lagerkapasitet for flere tusen paller.

Woie Assuranse AS

www.woie.no
Partner siden 2011.

Forsikringsrådgivning handler om mer enn riktig pris. I tillegg til konkurransedyktige priser tilbyr Woie Assuranse viktig erfaring og kunnskap.

Økern Engros

www.auto-utrustning.no
Partner siden 2001.

Engroshandel med frukt og grønnsaker.

IT Grafisk

www.itgrafisk.no
Partner siden 2016.

IT Grafisk er blant de eldste grafiske bedriftene i Oslo og ble opprinnelig stiftet i 1917, og er altså 100 år til neste år. Målet var aldri å bli størst – men å levere best kvalitet raskt – og til en riktig pris. Slik har vi utviklet oss i takt med tiden. Og fremstår i dag som en av de mest moderne grafiske bedrifter i Norge, med det absolutt siste innen teknologi.