• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

-Det er nå det gjelder!

En topp motivert Vålerenga-tropp har samlet seg for første kamp i sluttspillet. Kl 19:00 i kveld droppes det hele i gang i Jordal Amfi.

KJØP BILLETTER TIL FØRSTE KVARTFINALE HER

Stjernen er som kjent motstander i kvartfinaleserien, og laget vant forrige møte mot Vålerenga etter at «Oslos Stolthet» ledet 3-1 etter de første 20 minuttene.

Nå er serien og dens resultater glemt, kortene er stokket på nytt og fordeles allerede i kveld i Jordal Amfi.

-Det er sluttspillet som gjelder i hockey. Det er litt deilig å være ferdig med serien, og begynne på det som virkelig betyr noe, sier kaptein Martin Røymark. Vålerenga-profilen er klar på hva som kreves for å ta den psykologiske viktige seieren i første kvartfinale før lagene møtes for andre gang i Stjernehallen fk lørdag.

-Vi må tilbake og finne den defensive tryggheten vi hadde tidligere i sesongen. Samtidig er det viktig å få en bra start på serie, og den første kampen nå er utrolig viktig. Nå er det virkelig «en kamp av gangen» som gjelder, sier han.

SE OGSÅ:RØYMARK OG ANDERSSONs KVARTFINALE-PRAT

Vålerenga vant de to første oppgjørene i serien mot Stjernen, men har deretter tapt de tre siste. Med andre ord har kveldens kamphaner meget god kjennskap til hverandres foretrukne måte å spille på, og dette vil bli en nøkkel til seier i kveld.

-Selv om vi har tapt tre kamper mot de i år synes jeg vi har gjort mye bra i de kampene. Stjernen har et veldig kontringssterkt lag, så det er der vi må passe oss, samtidig som det blir viktig å unngå utvisningene for de har et godt overtallsspill. Vi ønsker å skape lange angrep og være stasjonære i deres sone, samtidig som vi må ha en aggressiv defensiv. Der har du nøklene for å få et bra resultat i denne kampen, sier Andersson, som videre melder om at det er en godt samlet og tent spillertropp som entrer isen i Jordal Amfi i kveld.

-Vi har kommet enda tettere som lag og spillergruppa, og man merker at det er en annen atmosfære i garderoben. Vi har trent bra hele uka og vi har er en god følelse som vi tar med oss inn i sluttspillet, sier Andersson.

I sluttspillet offentliggjøres ingen detaljer om troppen før 90 minutter før kampstart, så kveldens tropp og rekkesammensetning finner du i Vålerengas kanaler i sosiale medier (Instagram, Facebook og Twitter).

KJØP BILLETTER TIL FØRSTE KVARTFINALE HER