• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Alexander Bonsaksen returnerer til Vålerenga

Vålerenga Ishockey og Alexander Bonsaksen har signert en kontrakt som varer ut sesongen 2024/25.

LES OGSÅ: SESONGKORTSALGET HAR ÅPNET!

Bonsaksen spilte som kjent for Frisk Asker de to siste sesongene, men har i store deler av sin karriere vært Vålerenga-spiller.

-Det har vært veldig rart å spille mot Vålerenga, men nå er jeg bare veldig glad for at jeg fikk muligheten til å komme tilbake til Jordal Amfi igjen, sier Alexander Bonsaksen, som i dag ble presentert som Vålerengas nyeste signering på en pressekonferanse i Jordal Amfi.

-«Bonsa» har sterke defensive kvaliteter og spiller hardt. Han er en «100-prosent-type» som er oppofrende, med en sterk karakter både på isen og i garderoben. Han er en ledertype som drar med seg andre, og vil bli veldig nyttig for vårt lag kommende sesong, sier sportssjef Anders Myrvold i Vålerenga Ishockey.

KJØP SESONGKORT FRA KUN 1913,- HER!

For to sesonger siden vakte det oppsikt at Bonsaksen gikk til Frisk Asker fremfor Vålerenga da han avsluttet sin utenlandskarriere og flyttet hjem.

Han hadde da med seg to finske liga-gull og opphold i tyske Iserlohn Roosters i bagasjen.

-Da jeg tok valget for to år siden hadde jeg min første kjærlighetssorg. Jeg endte med å slå meg til ro med at jeg ikke skal avslutte karrieren i Vålerenga likevel, slik jeg hadde sett for meg. Jeg trodde aldri døra skulle åpne seg igjen, men da jeg skjønte at det var muligheter merket jeg med en gang hva jeg ville. Uavhengig av andre tilbud valgte jeg å lytte til hjertet mitt nå, sier Bonsaksen.

-«Bonsa» og jeg har kjent hverandre gjennom et langt hockeyliv, og har alltid vært gode venner. Som sportssjef tenker jeg utelukkende på hva som er best for Vålerenga, og alt annet er uvesentlig. Jeg ser hva han kan bidra med for laget både på isen og i garderoben, og alt annet er uvesentlig for min del, sier Myrvold.

Bonsaksen kom tidlig opp på Vålerengas A-lag etter å ha gått de aldersbestemte trinnene i klubben, og var med å ta tre NM-gull i 2005/06, 2006/07 og 2008/09.

-Det jeg lærte i Vålerenga har formet meg som person og spiller. Jeg hadde ledere i laget som Bård Sørlie, Kenneth Larsen, «Ricky» (Kjell Rickard Nygaard) og Øystein Olsen. De lærte meg en type lederskap som jeg har hatt med meg videre i hele karrieren min. Dette er kanskje noe av det som Vålerenga har mistet litt over flere sesonger, og når jeg nå kommer tilbake til den klubben som formet meg som spiller er dette noe jeg føler jeg kan bidra med, sier Bonsaksen.