• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

God følelse før sluttspillstart

Humøret er på topp og motivasjonen er spisset før sluttspillstart i Jordal Amfi. Fredrik Andersson og Martin Røymark oppsummerer sesongen, og ser frem mot kvartfinalestart torsdag.

KJØP BILLETT TIL FØRSTE KVARTFINALE HER!

-Vi merker at alle er ekstra skjerpet. Det er sluttspillet som gjelder i hockey, så det var litt deilig å være ferdig med serien og begynne på det som virkelig gjelder, sier Vålerenga-kaptein Martin Røymark.

Før torsdagens første kvartfinale i Jordal Amfi rapporteres det om en ekstremt motivert spillergruppe som er klare for å angripe sesongens store målsetning.

-Jeg har en veldig bra følelse. Den uken vi har trent nå har det føltes veldig bra. Vi har kommet enda tettere som lag og spillergruppa, og man merker at det er en annen atmosfære i garderoben. Vi har trent bra og det er en god følelse å ta med seg inn i sluttspillet, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

Stjernen ble valgt som motstander ut i fra tabellposisjonen, og de to er enige om at Vålerenga har gjort mye bra mot Stjernen til tross for tre nederlag i serien.

LES OGSÅ: ET KLASSISK HOCKEYOPPGJØR

-Stjernen har et veldig kontringssterkt lag, så det er der vi må passe oss, samtidig som det blir viktig ¨unngå utvisningene. Vi har en bred tropp med fire rekker vi kan rulle på i hver kamp, og det tror jeg er en fordel for oss over denne kvartfinaleserien, sier Andersson.

Vålerenga møter Stjernen til første av potensielt syv kvartfinaler torsdag kl. 19:00 i Jordal Amfi. Billetter til kampen finner du her.

Lørdag møtes lagene igjen i Stjernehallen, og Vertshusbussen har satt opp både vanlig supporterbuss og et alkoholfritt alternativ for familier og barn.

Klikk her for å melde deg på Vertshusbussens alternativ.

Tirsdag spilles tredje kvartfinale i Jordal Amfi, og billettene er allerede tilgjengelig. Du finner de her.

SE INTERVJUET MED ANDERSSON OG RØYMARK (ligger også i videovinduet øverst i saken):