• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Stjernen
STJ

Semifinalen kan sikres torsdag

Etter en fantastisk opptreden i Jordal Amfi kan Vålerenga sikre semifinaleplass dersom Stjernen beseires i torsdagens fjerde kvartfinale. SE HØYDEPUNKTER OG INTERVJUER I SAKEN

VERTSHUSBUSSEN KJØRER TIL FREDRIKSTAD - PÅMELDING HER

Det ble klart etter at «Oslos Stolthet» leverte en maktdemonstrasjon i Jordal Amfi, der sluttresultatet ble identisk med første kvartfinale - 7-1.

Men det åpnet ruskete for «De Kongeblå» da Stjernen tok ledelsen allerede etter ett minutts spill.

-Det var deilig å vinne denne kampen, VI startet litt tregt og kom ikke ut med den energien jeg ville at vi skulle vise inledningsvis. De får en bra start med tidlig scoring og vi drar på oss en del utvisninger. Men vi gjør 1-1 og 2-1 og vokser inn i kampen, sier Fredrik Andersson, som var langt mer fornøyd med midtperioden.

SE HELE INTERVJUET MED FREDRIK ANDERSSON HER:

-VI snakket om at vi hadde for mange pucktap og måtte tighte til litt i midtsonen, og når vi begynner å forbedre det skapte vi også langt flere målsjanser, sier han om perioden der Vålerenga gikk fra 2-1 til 4-1, og snudde skuddstatistikken fra første periodes 5-13 til 13-8.

Mathis Olimb ble sentral for Vålerenga i kveld med tre fantastiske scoringer. De øvrige kom fra Mark Auk, Sebastian Johansen, Christopher Bengtsson og Thomas Olsen.

-Det er første gang på seniornivå at jeg scorer hat-trick. Det tok 22 år, så det var veldig gøy, smiler Mathis Olimb etter kveldens seier i Jordal Amfi.

SE HELE INTERVJUET MED MATHIS OLIMB HER:

-Selv om vi har scoret mye er det det defensive vi har fått på plass, og så har tryggheten flyttet fremover i banen. Nå har vi satt oss i en kjempesituasjon, også må vi bare fortsette å gjøre akkurat det samme som vi har gjort i neste kamp, sier Olimb.

-Det er ofte laget man fremhever, men i dag var det kult at Olimb gjorde hat-trick. Det er gøy for en spiller som har vært med lenge. Mark Auk gjør også en fantastisk kamp. Han flytter pucken bra og hans defensive jobb var også veldig mye bedre i dag, sier Andersson.

Vertshusbussen kjører til Fredrikstad torsdag. Påmelding kan gjøres her.

HØYDEPUNKTER FRA KVELDENS KAMP: