• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr

Joona Partanen klar for Vålerenga

-Jeg gleder meg til å bli en del av laget og en klubb med så lange tradisjoner, sier Partanen.

Den 30 år gamle finsk-norske keeperen Joona Partanen har signert en ettårs-kontrakt, og er nå klar for spill i Vålerenga kommende sesong.

-Jeg gleder meg veldig til å få spille for Vålerenga. Jeg vet at det er en klubb med mye historie og lange tradisjoner, og nå ser jeg fram imot å få være med å nå forventningene klubben har om å vinne, sier Partanen.

Partanen har spilt i Norge siden 15/16-sesongen, og har vært innom Nes, Kongsvinger, Nidaros, Narvik, Lillehammer og nå sist to sesonger i Stavanger Oilers. Men nå går turen videre til Jordal Amfi.

-Jeg har hørt veldig mye bra om Vålerenga. Det er gode fasiliteter og et godt miljø for å oppnå suksess sammen som et lag, i tillegg til at jeg selv også kan utvikle meg videre som keeper, fortsetter Joona Partanen.

Hovedtrener Fredrik Andersson sier dette om signeringen av Joona Partanen.

-Vi er glade for at Joona Partanen har valgt å komme til oss. Han har vist at han er en stabil og bra målvakt. Han er rolig og sprer trygghet i forsvarsspillet. Vi føles oss trygge på at vi har fått et veldig bra komplement til Breivold. Nå har vi et bra målvaktspar som kommer til å være viktig for at vi skal kunne vinne mange kamper neste sesong, avslutter Andersson.

Sportsjef Myrvold er også glad for å ha fått Partanen med på laget.

-Joona er seriøs og har en bra innstilling. Men sin lange erfaring vil han komme inn å gjøre keeperteamet vårt solid i kommende sesong. Vi er glade for å ha fått han på plass, sier Myrvold.

Avslutningsvis kan Joona fortelle at han gleder seg veldig til å komme på plass.

-jeg gleder meg til å komme på plass. Jeg ser på meg selv som hardarbeidene og positive, og håper at jeg kan være med å bidra med dette både på isen og i garderoben, avslutter Partanen.

Vi gleder oss også til å få nok en Partanen inn døra på Jordal, når han tilslutter seg laget etter sommeren. Og om du lurer på om Mika og Joona Partanen er i slekt, så er de ikke det - iallfall ikke som de vet om selv.

Velkommen til Vålerenga Joona Partanen.