• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Vålerenga
VIF

-Utrolig stolt av gutta!

Solen skinte over Vålerenga som våknet i Stavanger som finalister i årets NM i dag tidlig.

-Det var en fin dag i går, så jeg har sovet som en baby, smiler Stian Solberg dagen etter at han bidro sterkt til at Vålerenga gikk seirende ut av den syvende semifinalen mot Stavanger Oilers.

Dermed kan klapperne fra DNB Arena resirkuleres til vifter på solfylte strandsenger for Stavanger-laget, mens banemannskapet på Jordal Amfi må på jobb også neste uke da Storhamar står som motstander i Vålerengas første finalespill på 1o år.

-Det blir sykt kule kamper mot Hamar. To lag med kjempebra fans som vil skape trykk i hallen, og kampene blir veldig fysiske, så jeg gleder meg masse, fortsetter Solberg.

SE STIAN SOLBERG FORTELLE OM SCORINGENE HER:

Selv melder han om lette bein og et offensivt sinn foran forventede knallharde finaler i hockeyklassikeren mot Storhamar.

-Jeg er fortsatt ung, så det er nok andre på laget som har det tyngre enn meg. Jeg er pigg, og kjører på, smiler han.

Vålerenga gjennomførte en lett isøkt i DNB Arena før turen gikk til Sola, og deretter luftveien hjem til Oslo og Jordal Amfi.

-Fantastisk å våkne opp denne morgenen og vite at vi er klare for finalen. Jeg er utrolig stolt av det gutta har prestert i semifinalespillet. Vi skal nyte litt til før vi begynner å forberede oss til finalene, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

I går så han et Vålerenga åpne kampen akkurat som man bør i en syvende og avgjørende kamp, men det var likevel Stavanger Oilers som tok ledelsen.

Redusering av Stian Solberg, utligning ved Thomas Olsen og deretter ledermål ved samme Solberg ga 3-2 og overtak i midtperioden, som må sies å ha vært en av Vålerengas beste denne sesongen.

-Jeg er utrolig imponert over at gutta beholder roen og fortsetter å spille etter gameplanen til tross for at vi havner under, sier Andersson.

SE HELE INTERVJUET MED ANDERSSON HER:

Søndag kl 15:00 åpnes billettsalget til Vålerengas finaler mot Storhamar, som spilles onsdag og søndag i Jordal Amfi.

Allerede mandag - og deretter fredag - spiles finale èn og tre i CC Vest Arena.

SE HØYDEPUNKTENE FRA GÅRSDAGENS TRIUMF HER: