• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
I dag 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Kampdag og snart utsolgt Jordal Amfi

Lørdagshockey, storkamp mot Stavanger Oilers og snart utsolgt Jordal Amfi.

Endelig er det klart for lørdagshockey igjen i Jordal Amfi, og det er det tydelig mange som har savnet. I skrivende stund er det kun 750 billetter ledig til dagens kamp mot serielderen, så dette blir fort utsolgt arena og en skikkelig hockeyfest.

Stavanger Oilers leder tabellen med 85 poeng, Vålerenga ligger på fjerde plass med 78 poeng - med kort avstand til de nærmeste både oppover og nedover på tabellen. Dagens kamp er derfor av det viktige slaget, som alle kampene nå er. Det er nesten så man kan få litt sluttspillsfølelse allerede. Vi vant en sterk borteseier mot Oilers sist vi møttes, i dag skal det kjempes like hardt på hjemmeis.

Støtten deres fra tribunen betyr utrolig mye for gutta, så være med å heie, klapp og syng - så skal vi kjempe for tre poeng sammen i dag, både på og utenfor isen. Har du ikke kjøpt billett enda gjør du det her

Doplh Andersens historiehjørne

Lørdagens kamp mot Stavanger er det 97. oppgjøret lagene imellom. Så langt har lagene møttes 96 ganger i seriespill. Vålerenga har vunnet 50 kamper, hvorav 11 kamper etter overtid, mens Stavanger har vunnet 46 kamper, hvorav 9 kamper etter overtid. Det totale antall mål er 299-281 i favør Vålerenga. På hjemmebane har Vålerenga vunnet 29 kamper, hvorav 4 kamper etter overtid. Stavanger har vunnet 19 kamper, hvorav 4 etter overtid. Det totale antall mål på Vålerenga sin hjemmebane er 168-126 i favør Vålerenga.

Vålerengas største seier mot Stavanger kom 11. desember 2003. Da vant Vålerenga 9-2 etter scoringer av Øystein Olsen, Lars Erik Lund, Kjell Richard Nygård, Petter Syversen 2, Joakim Backlund, Joakim Sæther 2 og Vegard Barlie. Stavangers mål ble scoret av Morten Bakkene og Tomi Suoniemi.

En minnerik aften for Vålerenga var seriefinalen mot Stavanger 4. mars 2014. Da vant Vålerenga hele 7-1 mot Stavanger i Jordal Amfi foran 5092 tilskuere. Målene til Vålerenga ble scoret av Erik Follestad Johansen, Mathias Trygg 3, Sondre Olden og Brendan Brooks 2.

Oppdatering fra trenerteamet

Vi kommer tilbake med oppdatering fra trenerteamet vdr dagens tropp og tanker om dagens kamp litt senere i dag.

Vi gleder oss til hockeylørdag i Jordal Amfi. Hockey er best live - sammen med dere.

Vi sees.