• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
I dag 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Jeg elsker Vålerenga

Vålerenga-gutten Jørgen Karterud er klar for å jakte NM-gull når han nå har signert to nye sesonger for klubben i sitt hjerte.

Karterud har lagt bak seg en sesong som ble preget av et langt skadeopphold og usikkerhet om han faktisk kunne klare å komme seg tilbake på isen. Men da han først var klar igjen leverte 29-åringen varene, og nå er han også klar for videre spill for Vålerenga.

-jeg er veldig fornøyd med å få spille videre for Vålerenga, det er her jeg hører hjemme. Jeg gleder meg veldig til neste sesong. Vi er godt i gang med barmarkstreningen og jobber godt på, kan Karterud fortelle.

Du kan høre hele intervjuet med Karterud lengre ned i saken.

Sportssjef Anders Myrvold tror vi kommer til å få se en spillesugen Karterud tilbake på isen når sesongen starter opp igjen.

-Som alle vet kommer Karterud fra et år hvor han har vært lengre borte grunnet skade, så vi tror at han kommer til å være spillesugen og i god form etter en sommer med mye trening. Vi har store forventinger til hans prestasjoner til vinteren, og er veldig glade for å ha Jørgen med på laget i to nye år, sier Myrvold.

Hovedtrener Fredrik Andersson er helt enig, og fortsetter

-Potensialet til Karterud er stort, og vi er sikre på han vil fortsette å utvikle spillet sitt og kunne spille kontinuerlig på et høyt nivå. Han er en viktig brikke i vårt lagbygge, han har en herlig fart på skøytene og har vist bra målinstinkt. I tillegg så sprer Karta også masse glede og energi til laget både i garderoben og utenfor isen, noe som er utrolig viktig. Vi gleder oss til å få jobbe med Karterud mot våre nye mål de to kommende sesongene, avslutter Andersson.

Det er ikke bare Andersson som gleder seg, det gjør også Karterud.

-Å få spille for et fullsatt Jordal Amfi er det kuleste som finnes, så det gleder jeg meg til. Jeg håper vi får mange slike kamper også neste sesong, avslutter Karterud.

Vi er svært glade for å ha Karterud i kongeblått i to nye sesonger, og ønsker all lykke til.