• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Stian Kaltrud Nystuen klar for Vålerenga

Den tidligere Lillehammer - og Stjernen-løperen er klar for to sesonger i kongeblått.

27-åringen er opprinnelig fra Lillehammer, der han gikk gjennom NTG-systemet før det ble A-lagsspill. De to siste sesongene har har akslet Stjernen-drakta, hvor han i sin debutsesong i Plankebyen gjorde hele 46 poeng (26 mål, 20 assist) på 45 kamper.

I fjor ble det 18 mål og 15 assist på 45 kamper, og med hele +22 på pluss-minus-statistikken.

I dag presenteres Nystuen som Vålerenga-spiller, og har signert en kontrakt for to sesonger.

-Stian er først og fremst en god hockeyspiller som har evne til å score mål. Kanskje enda viktigere er at han har et høyt trykk og en sterkt «go» i spillestilen sin, og det er dette vi ønsker i laget vårt, sier sportssjef Anders Myrvold.

SE NYSTUENS FØRSTE MØTE MED JORDAL HER: (saken fortsetter under videovinduet)

-Jeg valgte Vålerenga fordi det er en av Norges største ishockeyklubber. Da de tok kontakt følte jeg med en gang at de har lyst til å ha meg her. Samtidig har jeg lyst til å vinne NM-gull, og da mener jeg Vålerenga er det rette stedet for meg, sier Nystuen, som beskriver seg selv på denne måten:

-Jeg er en skøytesterk spiller som liker å spille fysisk, og som også kan produsere fremover. Jeg håper selvfølgelig at alt dette skal fortsette i Vålerenga, sier han.

I fjor var han motstander for Stjernen, som ble stanset i kvartfinaleserien av Vålerenga. Neste sesong vil han - som resten av klubben og dens supportere - gjerne spille "hele veien inn".

-Det å spille mot Vålerenga i fjor var tett og jevnt. I sluttspillet her på Jordal fikk vi det veldig tøft, men det var likevel morsomme kamper, og gøy å spille foran såpass mange folk som det var der da. Nå gleder jeg meg bare til å møte de nye lagkameratene mine, også satser vi alle på at sesongen blir minst like bra som den var for Vålerenga i fjor. Kanskje enda et steg opp også, avslutter 27-åringen lurt.