Uncategorized

“Den siste Bohem”, Brede Csiszar velger nå å legge skøytene på hylla til fordel for nye utfordringer i yrkeslivet

Brede er en mann av få ord, men sier at han er stolt av å få vært i favorittklubben sin hele sin karriere.

Brede kan se tilbake på en fantastisk karriere i Vålerenga Ishockey, med mer enn ti sesonger som fast inventar på Vålerengas a-lag. Han har to kongepokaler og avsluttet årets sesong med sitt femte seriemesterskap for klubben i sitt hjerte.

Han også tredde inn som sjette medlem i den eksklusive 500-klubben som består av spillere med 500 eller fler offisielle seriekamper for klubben.

I forbindelse med Bredes kamp nummer 500, tok Brede Csiszar og Glenn Jensen en prat om tiden i Vålerenga. Se klippet her.

– Det er utrolig, utrolig trist å miste Brede. Han har vært en bærebjelke for klubben i mange sesonger. Brede er den mest ekte Vålerenga-gutten man kan få. Det går ikke an å erstatte han, sier sportslig leder, Espen Knutsen.

Brede Csiszar har vært i klubben i hele sin karriere, her er han avbildet som smårolling med Espen Knutsen.

– Brede har vært fantastisk fin i garderoben, med både nye spillere og lagkamerater. Han har alltid vært godt likt i garderoben og ikke minst blant supporterne. I tillegg er han også godt likt blant den eldre garde. Det er spesielt at er ung spiller blir så godt likt av selveste Aldermannsligaen.

Vi i Vålerenga ishockey ønsker å takke Brede for alle de årene han har ikledd seg den kongeblå Vålerengadrakta, med stolthet og respekt for hva det innebærer å være en Vålerengagutt. Brede har vært en god og lojal klubbspiller, og en enda bedre lagkamerat.

– Vi skjønner godt at Brede tar det valget han gjør. Vi vil alle ønske han lykke til med en spennende karriere utenfor hockeyen videre, og regner med at han kommer til å være mye Jordal framover likevel, avslutter Espen Knutsen.

Brede skrev seg inn i historiebøkene til Vålerenga, da han runda 500 kamper
En lang karriere i Vålerenga er nå over for Brede Csiszar


Share