Uncategorized

Møter Stavanger i CC-Amfi i dag klokka 16.00

Ikke nok med at Vålerengas U21-lag ble seriemestere, nå er de klare for finale i norgesmesterskapets «Final 4». Hva som er årsaken til at unggutta gjør det så bra, kan hovedtrener, Frikk Juell, svare på.

– Skal jeg trekke frem noe, så har vi først og fremst jobba hardt og godt i hverdagen. Vi er prinsippfast spillemessig og jeg syntes vi stort sett fremstår som godt organiserte og samspilte. Vi legger også stolthet i å være vonde å møte, vi vil du skal kjenne det på kroppen når du møter Vålerenga U21. Dette kombinert med mange spennende og bra spillere er nok dette nøkkelfaktoren.

Videre beskriver han spillergruppa som en bra sammensatt gruppe, som jobber for hverandre og ønsker hverandre suksess.

U21s hovedtrener er stolt av hva gutta har levert så langt, og går for en siste seier for sesongen.

– Du går aldri i krigen for noe du ikke tror på, eller noen du ikke er glad i.
så vi har vært opptatt av at lagets sammensetning også skal fungere bra utenfor isen. Vi har en gruppe som gleder seg over at lagkompisene lykkes, samtidig som at det er takhøyde på å si ifra. Vi har bra, seriøs gjeng som sammen har skapt et tøft, men harmonisk konkurransemiljø.

Klokka 16.00 skal gutta ut i aksjon i CC-Amfi på Hamar. Der skal de gi alt for å sikre seg nok en tittel, og de gleder seg til sesongens siste match.

– Først og fremt gleder vi oss stort til finalen. Dette har vi jobba hardt for!
Vi har hatt jevne og fysiske kamper mot Oilers tidligere og begge lagene har levert gode resultater gjennom hele sesongen.

Trenerteamet og spillerne er godt foreberedt til kamp.

– Vi gjorde ikke noe ekstraordinært i forberedelsene. Vi har alltid litt video på motstander, samt noen punkter på eget lag som vi går igjennom før kamp, det gjorde vi også. Ellers er det å spise godt, hvile kroppen, og muligens nervene på noen spillere, før laget drar på krigsmalinga.

Vi ønsker unggutta lykke til i finalen mot Stavanger.

Oppdateringer fra kampen finner du her
Du kan også se kampen direkte på Live Arena

Foto: Kenneth Myhre
Share