Uncategorized

Trønderen blir i Oslo en god stund framover

– Vi er glade over å kunne fortelle at Villiam Strøm har signert for fire år til, sier sportssjef, Espen Knutsen.

Knutsen forteller at både han selv og hovedtrener Roy Johansen, er fornøyde med hva Strøm viste gjennom sin første sesong i Vålerenga.

– Han er en spiller som passer godt inn i laget, både på isen og i spillergruppa. En stor og sterk defensiv back, som gir mye av seg selv. Vi gleder oss over at han fortsetter i Vålerenga.

Det er flere faktorer som spilte inn for Strøm da han valgte å signere for fire nye år.

– Treningshverdagen vi har på Jordal med spillerne og alle rundt laget er veldig bra. At det kommer et nytt Jordal i framtiden er også en gulrot. Familien min trives også veldig bra her i Oslo og det er her vi ser for oss en framtid. Så jeg er rett og slett stolt over å kunne være VIF-spiller de neste fire åra, sier Villiam Strøm som ble pappa for første gang i fjor høst.

Villiam Strøm fortsetter fire år til. Foto: Jarl-Erik Sandberg

28-åringen fant seg fort til rette i Vålerenga, og skjønte raskt at dette var en klubb han ville bli værende i.

– Jeg ble veldig godt tatt i mot og fikk et godt inntrykk av alle i og rundt Vålerenga med en gang jeg kom. Alt fra å tape strippestraffer første trening til å bli seriemester har vært med på å gjøre dette til en utrolig gøy sesong! Spillergruppa har vært veldig tett, hatt det veldig gøy og jobba hardt. Så jeg forstod tidlig at jeg ville bli her lengre enn ett år.

Vålerenga ble seriemestere for første gang på fem år denne sesongen, og til tross for at det ikke ble finalespill, er Strøm fornøyd med sesongen som var og øyner håp for flere meritter framover.

– Seriemester og ut i semi er jo egentlig en veldig bra sesong. Selv om vi føler vi skulle ha spilt litt lengre nå. Vi har vist gjennom nesten hele sesongen hvor stabilt gode vi har vært og hva som bor i denne spillergruppa. Med et nytt Jordal i horisonten ser framtiden veldig lys ut!

Hvordan han ser på sin egen rolle i laget framover, oppsummerer han enkelt og greit på denne måten:

– For min egen del så regner jeg med at min egen rolle vil være tilnærmet lik de neste årene. Stabil defensiv back som bidrar med fysisk spill, langt skjegg og dialekt i garderoben, smiler Strøm.

Vi gleder oss til fire nye sesonger med Villiam Strøm på laget.


Share