Uncategorized

Johs Bjerke/Dekkteam blir en del av Vålerenga Ishockeys partnernettverk

Vårt styremedlem og storaksjonær i Vålerengaa Hockey, Egil Stenshagen, har nå bidratt til at dekkforhandleren Johs Bjerke/Dekkteam blir en del av Vålerenga Ishockeys partnernettverk. Egil er også hovedaksjonær i Johs Bjerke/Dekkteam.

Johs Bjerke, er dekkforhandleren som ligger i Breivollveien 27 på Alnabru. Og er medlem i den landsomfattende DekkTeam kjeden og er Oslos største forhandler av dekk og felger og har stort dekkhotell.

Hos Johs Bjerke finner du de fleste anerkjente dekk- og felgmerkene i alle prisklasser. Der kan du også kjøpe oljeprodukter fra Gulf.

Vår avtale omfatter hele DekkTeam kjeden. 75 butikker spredd rundt om i Norge. Andre DekkTeam avdelinger i nærheten, utover Johs Bjerke på Alnabru, er Lørenskog, Kløfta, Jessheim ,Dal og Spydeberg.

Markedssjef i Vålerenga Ishockey, Glenn Jensen er godt fornøyd med å få Johs Bjerke med på laget.

– Vi er som alle er klar over i en ugunstig situasjon uten egen arena i en sesong til etter denne. Men vi har jobbet godt på markedssiden, gjennom å bygge opp Oslos beste partnernettverk for bedrifter. Her har vi stort fokus på B2B mellom våre partnere. Det er viktig for oss å hele tiden øke antall bedrifter i nettverket, fra forskjellige segmenter. Så nå å endelig ha en dekkforhandler med i nettverket er vi meget fornøyde med, sier Glenn Jensen.
 
Johs Bjerke og DekkTeam kjeden-bidrar med 25 kroner pr. solgte dekk til Vålerenga Hockey. Så medlemmer i Vålerenga-familien kan være med å bidra til klubben gjennom sine dekk-kjøp. Vis frem Vålerengakortet fra JOYN appen når du handler dine nye dekk hos Johs Bjerke og bidra til klubben du også.

Vålerenga kortet, laster du enkelt ned ved å sende en SMS med VIF til 2199

Share