Uncategorized

Trønderen gjør comeback i Vålerenga og Get-ligaen når gutta møter Lillehammer i sesongens første match

Lars Erik Spets har spilt to sesonger i Vålerenga tidligere. I 08/09-sesongen var han med å ta bøtta, sesongen etter kunne han titulere seg seriemester med Vålerenga Ishockey. Nå, ni år senere, er han tilbake i Oslo og Vålerenga igjen.

– Jeg hadde en veldig fin tid da jeg var her sist, og trivdes veldig bra. Det virker som vi har en veldig fin spillergruppe og sånne ting nå i år, så det ser veldig bra ut, sier Spets.

I tillegg til å ha spilt for Vålerenga i Get-ligaen tidligere, har han også spilt for Lillehammer, Trondheim og Lørenskog i Norge, Brynäs i Sverige, samt hatt et lite opphold i Tysk hockey. Løperen har også spilt flere sesonger med flagget på brystet.

Gjennom oppkjøringen mot en ny sesong, har Spets allerede tilbrakt mye tid med både nye og gamle lagkamerater. Det har gått et par sesonger siden han sist spilte hockey på høyeste nivå i Norge, men nå er 33-åringen klar for en ny sesong i Get-ligaen.

– Jeg synes det føles veldig bra, jeg føler meg klar til i morgen.

I morgen, søndag, spiller Lars Erik Spets og resten av Vålerenga sesongens føreste seriekamp. Kampen spilles på hjemmebane i Furuset Forum klokka 17.00. Motstander er Lillehammer. Billetter til kampen finner du her. 

Vi ønsker Lars Erik Spets velkommen tilbake til Vålerenga.

Se intervju med Spets her:

Share