Uncategorized

Andresen & sønn AS har inngått en samarbeidsavtale med Vålerenga Ishockey for de tre neste sesongene

Andresen og sønn AS er et tredjegenerasjons rørleggerfirma i Oslo. De har over 20 års erfaring i rørleggerbransjen, og er spesialist på VVS. De er en totalleverandør av rørleggertjenester for bedrifter og private i Oslo og omegn. De tilbyr tjenester innen varmepumper, varmeanlegg, sanitær og avløp, nybygg og rehabilitering, samt spa og massasjebad. Andresen og sønn AS holder til i Oslo, men leverer også sine rørleggertjenester til kunder i nærliggende områder på forespørsel. www.anson.no

– Vi er veldig fornøyde med å ha landet denne samarbeidsavtalen. Andresen og sønn AS leverer tjenester av høy kvalitet, noe som vi i Vålerenga Ishockey også skal gjøre gjennom de kommende sesongene. Samtidig er de en bedrift med et bankende hjerte for byen vår, Oslo. Det er viktig for oss å få med nye partnere på laget, da vi har som mål å beholde posisjonen som Oslos beste samarbeidsnettverk. Vi har plattformen, og med flere nye partnere så blir vi bare bedre og bedre. Det at de også signerer en treårsavtale sikrer oss forutsigbarhet både på det sportslige plan og i nettverkssammenheng, sier Glenn Jensen, markedssjef i Vålerenga Ishockey.

Til tross for at Andresen-gutta og flere av rørleggerne kommer fra Enebakk, er det Vålerenga som historisk sett har stått deres hjerter nærmest. Det er en av grunnene til at de nå går inn som samarbeidspartner i klubben. 

– Vi er også så heldige å få tjene til det daglige i Oslo. Vi er veldig glad i byen, og ønsker derfor å gi noe tilbake til byen og lokalmiljøet. Da blir Vålerenga det naturlige valget, sier John Andresen, daglig leder i Andresen og sønn AS.

I likhet med våre nye partnere, er Vålerenga opptatt av samfunnsansvar og lokalmiljøet. Det skal klubben, i samarbeid med våre partnere, jobbe mye med fremover. I tillegg til økt fokus på samfunnsansvar, kan Vålerenga Ishockey også friste med et av Oslos beste samarbeidsnettverk. Å dra nytte av dette nettverket er noe Andresen og sønn AS ser frem til.

– Først og fremst ser vi frem til gleden ved å støtte klubben vår, men vi ser også at vi kan knytte nye kontakter. Vi har allerede erfart gjennom tidligere samarbeid, at samarbeid med andre bedrifter oppstår. Vålerenga og miljøet rundt blir et knutepunkt for næring også.

Nå som Andresen og sønn AS har signert en lengre avtale med klubben, er det viktig for dem å vise både Vålerenga og supporterne at de er med hele veien tilbake til Jordal Amfi.

– Uten tvil. Vi ser på oss selv som en del av Vålerenga og supportergjengen. Vi må alle være synlige for hverandre hele veien, sier Andresen.

 

 

Share